2777
2789
عنوان

بچه دارها میشه راهنمایی کنین

375 بازدید | 76 پست

بچه اول شش ماهه همه میگن غذا خورش کن شما از چی شروع کردید و چه ماهی بهتره ؟؟

مثلا میگن لعاب برنج یا شربت به ..؟؟تاحالا کسی داده به بچه اش ؟؟

معلم ادبیات 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فرنی حریره شروع کردم

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بچه های منو مادرشوهزم از ۴ماهگی داد 😒😒😒

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بچه های منو مادرشوهزم از ۴ماهگی داد 😒😒😒

میگن خارج از کشور از چهارماهگی میدن

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌

حریره بادوم بده عالیه هم خوب نزن میگیره هم برا استخون بندیش خوبه تا یه ماه بده بعدش فرنیو لعاب برنج کم کم بده یهو همه چی بهش نده

یاد گرفتم که:  ۱-با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت باشد😏. ۲-با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه میکند😕. ۳-از حسود دوری کنم چون اگر دنیا را به او تقدیم کنند باز از من بیزار خواهدبود 😑. ۴-تنهایی را به بودن در جمعی که به ان تعلق ندارم ترجیح دهم👌👌
عزیزم من نمیتونم درست کنم آخه بادوم وقتی آسیاب میکنم میچسیه 

مگه چجوری درست میکنی

من بچه اول درست شش ماه به بعد..قابلمه بزار و اینا....هنوزم نازک خوره.زودم مریض میشه بااینکه میپوشونمش ده سالش شده .اب جوشیده سردشده و اینا.خعلی حساااس

اما دخترم بچه دوم پنج ماه داشت اولین بار داداشم یک انگشت ماست دادبهش...یکم ازکنار آبهای آبگوشت...با غذاهای ابکی شروع کردم کم کم از کنارغدای خودمون دادم...حساس نشدم کم هم قابلمه و بند و بساط...خعلی قویتر و تپل تره همه چیزم میخوره سه ساله شه ماشاللا..اما امان از اولی...عادتش دادم....

تحویلش بگیر سوپ آبکی شروع کن اما حساس نباش

الهی و ربی من لی غیرک