بانوي_اميدوار٧٦ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 عنوان ۱۵ روز تاخیر در شیردهی☹ 268 بازدید | 19 پست سلام دوستان ۱۵ روز تاخیردارم دخترم۱۱ماهشهیه هفته ۱۰ روز پیش بی بی چک گذاشتم منفی بودمنتظر بودم پریود بشم آی یو دی بزارم فعلا نشدم ۸ماه بعد از زایمانم پریود شدمالان چیکارمیشه کرد😭😭😐دخترمم بعد از ۳ سال باردار شدمچیا بخورم پریود شم! یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام 1398/10/21 | 01:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوي_اميدوار٧٦ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 یعنی فقط یه بار شدی و دیگه نشدی ؟یا نه دو سه بار شدی ؟؟؟ دوبار شدم یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
bano_parisa عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 1150 منم پسرم شیش ماهشهیه روز عقب انداختمخدا ب خیر کنهایودی دارم
بانوي_اميدوار٧٦ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 زعفرون دم کرده بخور باشه☹ یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
بانوي_اميدوار٧٦ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 منم پسرم شیش ماهشه یه روز عقب انداختمخدا ب خیر کنه ایودی دارم باز تو ایودی داری من ندارممممم یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
بانوي_اميدوار٧٦ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 رابطه مشکوک نداشتی میخوای یه آزمایش بده رابطه مشکوک نداشتم ولی جلوگیریم طبیعی بودهیه بار بیبی چک گذاشتم منفی بوده با خودم گفتم اگرباردار بودم نشون میداد دیگهسردرگمم نمیدونم چیکارکنم یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
منتظرمنجی عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 8744 رابطه مشکوک نداشتم ولی جلوگیریم طبیعی بوده یه بار بیبی چک گذاشتم منفی بوده با خودم گفتم اگرباردار ... شرایط منو داری تقریبا منم موندم چیکار کنم ان شاالله خیره
بانوي_اميدوار٧٦ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 شرایط منو داری تقریبا منم موندم چیکار کنم ان شاالله خیره ان شاءاللهشمام از وقتت گذشته ؟؟شیردهی؟ یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
راضیه1379 عضویت: 1397/11/20 تعداد پست: 9290 وقتی شیر میدی همش تاخیر داره منم همینجورم! ماهی دوتا بی بی چک حروم میکنم😂😂 تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍
بانوي_اميدوار٧٦ مدیر استارتر عضویت: 1396/12/08 تعداد پست: 4083 وقتی شیر میدی همش تاخیر داره منم همینجورم! ماهی دوتا بی بی چک حروم میکنم😂😂 آخی 🤣اون دوباری که شدم دقیق بودشمام انقدر زیاد عقب میندازید؟ یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
mahboobeh79 عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 4546 وای خدااا چرا اسم اون گیاهه یادم نمیاد بگم بخوری عروسک پشت پرده رو میگی میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣