2777
2789
عنوان

آلرژی غذایی نوزادان

72 بازدید | 5 پست

سلام خانومای عزیز توروخدا کمک کنید 

دخترم ۷ ماهشه آلرژی داره از چهارماهگی

بیقرار میشه دون میزنه و گوشش خارش میده چشمش اشک میاد 

الان تو رژیمم و رب و تخم مرغ و محصولات گاوی لبنیات و حذف کردم حالش بهتره ولی بمحض خوردن چیزی داغونه بچم خودمم آلرژی گرفتم امشب بادمجون یکم تو غذا بود الان تنگ نفسم قبلا نداشتم ....

دخترمم فقط برنج و اویج و سیب زمینی و آب مرغ و شیرخشک ببلاک اچ آ میخوره همینا

کسی بوده شرایط منو داشته باشه؟؟تاکی طول میکشه و درارو مصرف کرده؟؟

منم‌دقیقامثه شمااز دوماهگی این‌آلرژی شروع‌شد کلی رژیم غذایی محدود گرفتم‌اخر معلوم‌شد ب گوشتو شیرگاو حساسیت داره تامن شیرگاومیخوردم و بهش شیرمیدادم‌یه ساعتم‌طول نمیکشید بدنش و صورتش‌میریخت‌بیرون قرمزو خارش خیلیی زیاددد

الان۷ماهشه همچنان ادامه داره ولی تاوقتی شیرو گوشت گاونخورم خوبه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌دقیقامثه شمااز دوماهگی این‌آلرژی شروع‌شد کلی رژیم غذایی محدود گرفتم‌اخر معلوم‌شد ب گوشتو شیرگاو ...

وای من به همه چی رب تخم مرغ گوجه میوه ها بجز سیب زرد لبنیات گوشت قرمز ...فقط مرغ و برنجو و اینا میخورم ادویه هاهم نمیخورم چیکارکنم کی تموم میشه

وای من به همه چی رب تخم مرغ گوجه میوه ها بجز سیب زرد لبنیات گوشت قرمز ...فقط مرغ و برنجو و اینا میخو ...

واقعاخیلیی بده این‌حساسیت

بخدامنم‌نمیدونم پیش هردکتری بردم‌فقط پماد داد اصلادارویی نداد ک جلوی حساسیتشو بگیره

واقعاخیلیی بده این‌حساسیت بخدامنم‌نمیدونم پیش هردکتری بردم‌فقط پماد داد اصلادارویی نداد ک جلوی حساس ...

دکتر گفت نیم سی سی سیتریزین بده اگه آلرژی داد ...دق مرگ شدم خدایا اخه این چیه اومده