2777
2789
عنوان

بچه ی اخر

442 بازدید | 20 پست

کی گفته بچه ی آخر که باشی لوسی,

کی گفته بچه ی اخرکه باشی میشی عزیزدل همه,

هر کیم میرسه لپو میکشه

میگه ته تغاریووووووووووووووووو.

اشتباه به عرض رسوندن,

اتفاقا بچه ی آخر که باشی

- باید بشینی و رفتن بقیه رو نگاه کنی.

- به قول معروف درد یکی , یکی کم شدن افراد دور سفره رو حس میکنی

- بچه ی آخر که باشی باید جور کارای اشتباه بچه های بزرگترو هم بکشی,

- بچه ی اخرکه باشی شکسته شدن و پیر شدن پدر مادرتو میبینیو خودتم باهاشون پیر میشی.

-بچه اخر که باشی خواهرات شادی های دونفرشونو با تو تقسیم نمیکنن

- بچه ی آخر که باشی تمام بی حوصلگیا , خستگیا , تنهاییا میشه سهم تو.

- بچه ی آخرکه باشی طعم تلخ تنهایی رو میچشی

بچه ی آخر که باشی درداتو هیچکس نمیفهمه جز خودت

-بچه ی آخر یعنی هرچی کاره ریخته رو سرتو

-بچه ی آخر یعنی تحمل کردن اخلاق بچه های بزرگتر و دم نزدن

- بچه ی آخر یعنی تو کوچیکی تو باید معذرت خواهی کنی

-دلم به حال خودمون سوخت در حق ما خیلی ظلم شده خیلی...

-اون از بچگیمون که باید وسایل بچه های بزرگتر استفاده می کردیم

اینم از بزرگیمون که باید شاهد پیر شدن و بیماری پدر و مادرمون باشیم بچه های بزرگتر هیچ درکی ندارن یادآوری کردن ساعت قرص به پدر و مادر چقدر میتونه دردناک باشه

به سلامتی همه ته تغاریا"

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

🙁هعی

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خخخ منم بچه اخرم ی خواهر برادر دوقلو بزرگتراز خودم دارم😁 ولی زیاد اینجورم ک میگی نیستا اونقدم بد نی ...

والا در حق من که خیلی ظلم شده

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
🙁هعی

واقعا هم هعییییی

الهی ن منکه راضیم خوبه😗

خب خدارو شکر

اها تو چرا ناراضی

دقیقا همه ی اینا تو من بوده هنوز هم که هنوز با اینکه ازدواج کردم همه کارها رو دوش منه😔 شوهرم میگه چرا داداشات هرکاری دارن به تو میگن وقتی خانوماشون هستن نمیدونم چی بگم⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

دقیقا همه ی اینا تو من بوده هنوز هم که هنوز با اینکه ازدواج کردم همه کارها رو دوش منه😔 شوهرم میگه چ ...

خب چیه مگه پدر مادرت ان تو ب داداشات چیکار داری وظیفه خودتو انجام بده

خب چیه مگه پدر مادرت ان تو ب داداشات چیکار داری وظیفه خودتو انجام بده

اخه هر ثانیه ی بار اینو بیار اونو بیار پامو ماساژ بده آب بیار چایی بیار اینو ببر میگه وقتی اونا خانوم هاشون نشستن چرا تو باید پاشی

اخه هر ثانیه ی بار اینو بیار اونو بیار پامو ماساژ بده آب بیار چایی بیار اینو ببر میگه وقتی اونا خانو ...

بنڟرم تو بخاطر پدرمادرت ابنکارو مبکنی چون دوسشون داری عزیزاتن خو نمیشه توقع داشت زن برادرهات هم اینجور باشن  هرکسی یجوره ولی تو بخوای سر حرف شوهدت ک چرا اونا کار نمیکنن ب پدر مادرت بی توجه ای کنی انصاف نیس

بنڟرم تو بخاطر پدرمادرت ابنکارو مبکنی چون دوسشون داری عزیزاتن خو نمیشه توقع داشت زن برادرهات ه ...

نه اتفاقا واسه پدرو مادرم نمیگه واسه خواهر برادرام میگه اینایی که گفتم و داداشام میگن وگرنه همیشه تاکید می کنه نذار مامانت کار کنه گناه داره

منم یه عدد ته تغاری بدترش میدونی چیه اینکه توهرسنی که باشی هی میگن توهنوز بچه ای حالیت نیس

وقتی بایک انگشت به سوی کسی اشاره میکنیدواوراموردانتقادقرارمی دهید خوب نگاه کنید، سه انگشت دیگر به سوی خودتان است!!!
نه اتفاقا واسه پدرو مادرم نمیگه واسه خواهر برادرام میگه اینایی که گفتم و داداشام میگن وگرنه همیشه تا ...

خب پس توام ب اونا بگو خواهر برداری عزیز این دونفر پدر مادر شماهم هستن ی زمانی

برا تک تکتون زحمت کشیدن تا ب اینجا رسیدید شماهم تو کارا کمک کنید چی میشه خیلی رک بهشون بگو