2777
2789

بعد زایمان چه مراقبتا چکاپایی رفتین؟ دارویاموارد تقویتی خاصی مصرف میکنید؟من صورتم افتضاح شده بس لاغر شدم چیزی میخام صورتم پر شه نمیخام چاق شم ریزش موی شدید پیداکردم جدیدا

خدایا بخاطر همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیره انگور یا اگه گیرت اومد سه شیره.عسل طبیعی. مصرف مایعات زیادتر باشه. چیزای مقوی کلا بخور. گوشت گرون شده ولی سعی کن مصرفت کم نباشه حالا نمیگم زیاد ولی خب به اندازه. میوه بخور قرصهای ویتامینی بگیر بخور. شیر یادت نره. سویق هم خوبه. خرما. مغزها

شیره انگور یا اگه گیرت اومد سه شیره.عسل طبیعی. مصرف مایعات زیادتر باشه. چیزای مقوی کلا بخور. گوشت گر ...

فردا میخام برم دکتر دیگ 

شیرنمیخورم شیره مامانم درست کرده هنوز نخوردم روغن زرد خودش درست کرده کشک درست کرده اصلا من خرم هیچی نمیخورم صبح تا شب فقط فقط فقط چند لیوان چای نهایتا شام ویه میوه

از8صبح تا8شبم یسره سرکارم پرستار دخترم ازش مراقبت مبکنه البته توخونه اوردم کارمو ولی با سرکارم فرق نداره اوضام

میخام برم برگ میوه مغزیجاتو خرما بگیرم همرو بزارم جلوم

خدایا بخاطر همه چی شکر
فردا میخام برم دکتر دیگ  شیرنمیخورم شیره مامانم درست کرده هنوز نخوردم روغن زرد خودش درست کرده ...

میدونی اینا همه لازمه یه آدم معمولی هست چه برسه شما که کوچولو داری. ولی در کل هرچیزی به اندازه مصرف شدنش خوبه نه کم نه زیاد. بزار دم دستت که یکم بخوری متلا شیره رو روزی یه قاشق بخور

میدونی اینا همه لازمه یه آدم معمولی هست چه برسه شما که کوچولو داری. ولی در کل هرچیزی به اندازه مصرف ...

من سقط کردم 4ماه مث گچ شدم دو باربر پریودی خونریزیم بود تا حامله شدم اونم چ حاملگییی ک هرچی بخای توش بود ویار معده دردی فوق العاده افتضاح ک لیدو کایین سر میکشیدم و.. فشار

غذام مرغ ابپز تخم مرغ ابپز کته بدون روغنو نمک بود از زایمان تا الانم خونریزیم فقط با داروی هورمونی بند اومده هرچند بازم بینش زورش از قرص بیشترمیشه 

دکتر میگ همه تحت  تاثیرهورمون شیردهی خونریزیشون بند میاد مال من برعکسه

عملا یه مرده متحرکم شوهرم همش دعوام میکنه ولی من دست خودم نیس چون شوهرم روزا نیس منم لب ب چیزی نمیزنم 3ماهه قبل سقطم 18کیلوکم شدم بس که درگیرکار بودم

خدایا بخاطر همه چی شکر
من سقط کردم 4ماه مث گچ شدم دو باربر پریودی خونریزیم بود تا حامله شدم اونم چ حاملگییی ک هرچی بخای توش ...

اشتباه نکن عزیزم الان باید بدنتو قوی کنی تا جون داشته باشی بعدشم بدنت داره ریکاوری میشه اگه میخوای خوب بازسازی شه به خودت برس یه مدت که تنهام هستی غذاتو بخوری عادت میکنی