2777
2789
عنوان

دوستانی که آنلاینی یه لحظه لطفا

240 بازدید | 11 پست

یه مشورت. 

داداشم آیفون 7 داره 

خودم پی اسمارت 2019 دارم 

شش ماهه خریدم. 

میخوام باهاش عوض کنم یه 2ونیمم بهش سر بدم 

بنظرتون میارزه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از قيمتش ميارزه

ولي اپل سري جديد گوشي هاي ٢٠٢٠ وارد بازار كنه

سون عملا حذف شدست

خيلي بعدش گوشي اومده

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

من خودم سون دارم

ميخوام بفروشم تا گوشي جديد نيومد و قيمتش نصف نشده

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!
راضی ازش؟ 

امكانات خاصي نداره

هرچي تكنولوژي جديد زده رو گوشي هاي بعد سون زده  

ولي خب ايفون ايفونه ديگه

هنگ نداره، تاچ قوي داره

یعنی سال بعد 8 بخرم بهتره یا الان هفت

اونوقت بازم گوشي هاي جديدتر مياد

هشت از دور خارج ميشه

ولي هشت تفاوتش با هفت بيشتره

تا هفت با شش

اونوقت بازم گوشي هاي جديدتر مياد هشت از دور خارج ميشه ولي هشت تفاوتش با هفت بيشتره تا هفت با شش

ای بابا، خخخ

من عشق آیفون تو گرونیای اخیر رفتم بخرم همین 7 رو میگفت تومن

نداشتم پولشو

حالا که دارم میخاد از رده خارج بشه

یهو بگو برم ایکس بخرم 

خخ

ممنون از راهنماییت

ای بابا، خخخ من عشق آیفون تو گرونیای اخیر رفتم بخرم همین 7 رو میگفت تومن نداشتم پولشو حالا که دار ...

خودم خيييلي دوست دارم مدل بالاترشو بخرم

ولي خيييييلي گرون شدن!