2777
2789
نه خوب میبافم ولی خیلی تند نیستم.یعنی خیلی باریکه؟😂 همتون گفتید اخه

والله سلیقه اییه. من اینو میگم واس نما. دیدی بعضیا واس زیبایی یچی نازک میندازن دور گردن؟؟؟من اینو اونجوری میبینم راستش😆ولی خب بستگی ب طرف داره شاید همسرتون عرض کم خوشش بیاد. بعد اینکه هعی نشکاف هعی باز کنی از دوباره چون ب مرور ک تکرار میشه هم خسته میشی هم زده ازاون کاموا و رنگ. نخ هم نابود میشه بعد چن دوربازشدن

من الان دیگه اصلا حوصله بافت ندارم ولی اونوقتا زیاد میبافتم چقدر واس همسرم چقدر واس بچم .اتفاقا امسا ...

معلومه خیلی هنرمندی که انقد دوست دارن براشون ببافی. 🌺

اره واقعا بافتنی های بزرگ حوصله میخواد و مچ😅

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله سلیقه اییه. من اینو میگم واس نما. دیدی بعضیا واس زیبایی یچی نازک میندازن دور گردن؟؟؟من اینو او ...

اره واقعا خسته شدم انقد شکافتم. اخه گفتم اونجوری پهنم ببافم مردا که خیلی نمیندازن گفتم شاید خوشش نیاد

اره واقعا خسته شدم انقد شکافتم. اخه گفتم اونجوری پهنم ببافم مردا که خیلی نمیندازن گفتم شاید خوشش نیا ...

آره سلیقه ها  فرق دارن. کارخوبی کردی نهایتش اگه گفت چه بهتر پهن ترمیشد میتونی یکی دیگه ببافی. بنظرمن رنگشم خیلی قشنگه .چرامردونه نباشه؟؟؟ من یادمه واس پسرم فسفری و ابی اسمونی بافته بودم همسرم گیر داده بود ک منم حتما این رنگ هارو میخام میگفتم ب سنت نمیخوره کلی بهش برخورده بود ک فقط بچت مهمه و اینجورچیزا😂 

لباس بافتنی خیلی جالب نمیشه. اگه بتونی از نت پتو و کلاه اینا یاد بگیری ببافی خوبه

نت نمیشه باید کلاسشو برم 

دوستای مهربونم برای سلامتی دختر نازم یه صلوات میفرستید؟؟