2777
2789

اولین باری که تو چشماش نگاه کردین چه حسی نداشتید کجا بودید چه فکری درموردش کردین؟😍❤❤

چو بفروختی از که خواهی خرید؟   متاع جوانی به بازار نیست      (پروین اعتصامی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولین باری که زل زدم تو چشاش خیلی ازش خوشم نمیومد، بعد که کمی دقیق تر نگاش کردم جیغ بلندی کشیدم و الفرارررر

مارمولکِ عوضی! من تا حالا گفتم از مارمولک عین چی میترسم؟

بخند! همین الان

اولین باری که خوووب توی چشم‌هاش نگاه کردم چیزی توی نگاهش دیدم که هرگزززز نتونستم ازش بگذرم... امشب دوباره انقدددررر نگاهش کردم که نمی‌تونستم خداحافظی کنم... چشم‌هاش رو که نگاه می‌کنم دنیام تاریک می‌شه و چشم و دلم روشن...😍

💙صدا کن مرا... 

اولین نگاهم بلافاصله بعد عقد بود. زهرترک شدم‌ . گفتم چرا آنقدر دماغت بزرگه   گفت قبل عقد ندیده بودی؟ گفتم نه  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه  

موقع نامزدیمون دعوت شدیم یه مهمونی 

من طبقه بالای خونه بابابزرگم بودم داشتم اماده میشدم 

یه کم طول کشید کارم ارایش میکردم و لباس میپوشیدم

داشتم عطر میزدم که دیدم در زد و اومد داخل 

و......😍😍😍😍

خوب بود کاش الانم همونجوری بود حسمون 

ازترس اینکه کسی بیاد داخل ما رو ببینه دلم تاب تاب میزد 

یه حال عجیب و خوبیه 

خدایا . سپاس . در اوج نا امیدی زمانی که بریده بودم از همه جا محکم دست هایم را گرفتی اکنون میخواهم رهایم نکنی
وای 😁😁😁

آخه قبل عقد خیلی بچه مثبت بودیم، منم سنم کم بود، اجازه رفت و آمدم نداشتیم. بعد عقد یه نگاه که کردم، سکته کردم  

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه