2777
2789
میگن اگ حسابداری بخونم ک میرم سر کار ولی از اونجایی ک بچه دارم همه میگن برا بچه هات خوبه رواتشناسی

خب برو 4 تا کتاب روانشناسی کودک و خانواده بخون اگ برا بچه هات میخای نیاز نداری بری هی تئوری بخونی اسم حفظ کنی 4سال

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
تو همین مایه ها حسابداری خواستی خصوصی بت میگم  ولی برو حسابداری بلکه با آزمونی چیزی بری بانک و ...

اهان ..آخه حسابداری هم چند شاخه است نمیدونم کدوم بهتره شما چی خوندی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان ..آخه حسابداری هم چند شاخه است نمیدونم کدوم بهتره شما چی خوندی؟ 

ن ببین من حسابداری نبودم فقط انگار اول 4سال همون حسابداری رو میخونی بعد تو ارشد گرایش داره مثلا حسابداری مالیاتی خیلی خوبه 

اصن اگ حتما لزومی به رفتن دانشگاه نداری برو تو موسسه های آموزش حسابداری دوره حسابداری ببین دو میلیون پول میدی دو سه ماهه حسابداری رو کلا از بیخ یادت میدن بعد هم معرفی به کار میشی 

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 
ن ببین من حسابداری نبودم فقط انگار اول 4سال همون حسابداری رو میخونی بعد تو ارشد گرایش داره مثلا حساب ...

اهان ..پس خوبه حداقل واسه بانک یا شرکت چیزی .شوهرمم حسابدار داره میتونم حسابدار اونم‌ بشم ‌بهتره روانشناس هم ک کلی کتاب هست ک خودم کلی در موردش فک کردم

چراا موسسات نمیری دنبال کار  کار هست اونجا که

دوستام دارن کار میکنن

حقوق آنچنانی نداره 

قراره برم پیش بابام کار کنم ک مرتبطم نیس با رشتم

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

دوستام دارن کار میکنن حقوق آنچنانی نداره  قراره برم پیش بابام کار کنم ک مرتبطم نیس با رشتم

دیگه از هیچی بهتره

میگن وقتی برای دیگران آرزوهای خوب کنی،خوبی ها به خودت برمیگرده....بهترینارو میخام براتون از خدا☕💚
پول نیس توش

اوکی

آخه یکی از فامیل های ما توی آموزشگاه معمولی به بچه ها تدریس زبان میکنه جوری رفتار میکنه انگار خیلی درآمدش بالاست

حس استاد دانشگاهی ام داره  

پسرم دوست داشتن تو زیباترین کار تکراری دنیاست...
اوکی آخه یکی از فامیل های ما توی آموزشگاه معمولی به بچه ها تدریس زبان میکنه جوری رفتار میکنه انگار ...

نمیدونم والا از اونجایی ک من میدونم درآمد آنچنانی نداره😅

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد