2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت جنین توسط جوش شیرین

1520 بازدید | 15 پست

سلام دوستان 

چندتا جا دیدم ک نوشته بود بوسیله جوش شیرین میشه جنسیت جنین رو مشخص کرد بطوریکه مقداری ادرار رو بریزید تو ظرف حاوی جوش شیرین،اگر کف کرد ک ینی جنین پسره و اگر ثابت موند ینی دختره....مال من کف کرد....میخواستم بپرسم اگر کسی تجربه کرده نتیجش درست بوده یانه؟؟ فک میکنم درهرصورت کف میکنه😂تا حالا کسی امتحان کرده ک کف نکنه و واقعا دختر بوده؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست منم امتحان کرد کف کرد ولی بچش دختره، الکیه

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️

منكه امتحان نكردم همه ميگن امكان خطاش زياده ادمو زياد اميدوار ميكته

مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود مجدد مادر بشم   دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم  ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم  خب خونه که هیچ الان دیگه ماشینم نداریم خب ماشین  رو خریدیم موند خونه  

من تو ویدیو های یوتیوب خارجی ها دیدم تقریبا آزمایش جوش شیرین یا baking soda که انجام میدن درسته..منم انجام دادم کف کرد..واسه بعضی ها اصلا کف نکرد و بچه شون دختر بود واقعا..خواهرم دکتره گفت همش چرته و به تغذیه ربط داره..اگه ادرار اسیدی تر باشه کف میکنه..ولی واقعا بچم پسر بود و تموم علائم بارداریم که قدیمیا میگفتن و علم ردشون کرده درست درومد

چقدر سخت است زن بودن
من تو ویدیو های یوتیوب خارجی ها دیدم تقریبا آزمایش جوش شیرین یا baking soda که انجام میدن درسته..منم ...

منکه زیاد دلمو خوش نکردم الانم جوش شیرین میگه پسره....

سونو سه ماهگیم رفتم جنسیتش مشخص نشد😕 میترسم تند تند برم ضرر داره برا بچه😟 گذاشتم ی ماه دیگه سر پنج ماهگیش برم ک با خیال راحت جنسیت رو بهم بگه ولی تا اون موقع طاقت نمیارم😂😂هی میرم پاساژارو دور میزنم هیچی نمیتونم بخرم😂😂😂

منکه زیاد دلمو خوش نکردم الانم جوش شیرین میگه پسره.... سونو سه ماهگیم رفتم جنسیتش مشخص نشد😕 میترسم ...

😂😂😂😂من ۱۶ هفته رفتم دکتر سریع دودولشو دید🤣🤣ای قربونش بشم

چقدر سخت است زن بودن