2777
2789
عنوان

علائم باردارى

92 بازدید | 13 پست

سلام خانما من امروز ٢٥ سيكلمه و پرى هام ٣١ روزس

دو سه روز پيش لكه بينى قهوه اى ديدم نوك سينه هام هم قرمز شده و حساس و دست ميزنم درد ميكنه

يه سرى درد هم مثل موقع پريودى دارم زير شكمم ولى شدنش كمتر از پريه 

به نظرتون امكانش هست؟؟؟🤔🤔🤔

𓂀

بی بی چک بزن احتمال زیاد مثبته

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما تجربه اى دارى عزيزم؟؟؟

ن هنوز منتظرم😕

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
ايشالله ميشى نگران نباش

ایشالله

اخه ۲۵دوره خیلی زوده.من الان ۱۷باید پری میشدم هنوز خبری نیست چون پریودمم منظم نیست شک دارم به بارداریم.ولی هنوز بی بی نزدم.

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭
اخه ۲۵دوره خیلی زوده.من الان ۱۷باید پری میشدم هنوز خبری نیست چون پریودمم منظم نیست شک دارم به باردار ...

بى بى زدم منفيه همين الان پس وايسم تا ٦ روز ديگه كه موقع پريمه

𓂀
بى بى زدم منفيه همين الان پس وايسم تا ٦ روز ديگه كه موقع پريمه

اره صبر کن الان اگه باردارم باشی نشون نمیده

خدایا خسته شدم از انتظار میشه یه نی نی صحیح و سالم بهم بدی 😍😍 میشه یه روزی منم مامان شم😭😭😭دوستان برایه مامان شدنم دعا کنین😭😭😭