2777
2789
عنوان

تب کودک یکسال ونیم ودندون دراوردن

3781 بازدید | 29 پست

خانما بچم یکسال وپنج ماهشه تب کرده دوروزه استامینوفن بهش میدم. یکم تبش میادپایین.داره دندون درمیاره سرش خیلی داغه شوهرم میگه داره دندون درمیاره تب میکنه نمیبرش دکتر.چکار کنم بیشترم نصف شبها تب میکنه.یعنی خوب میشه ؟

اقا ی سوال چرا دختد من تو پنج ماهگی دندون در اودده🤔انقد گاز میگیره می می رو ک دیوونم کرده جیغم میزنم میترسه دعوا ام ک نمیتونم بکنم چ کنم

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا ی سوال چرا دختد من تو پنج ماهگی دندون در اودده🤔انقد گاز میگیره می می رو ک دیوونم کرده جیغم میزن ...

سریع بینیش رو بگیر تا ول کنه.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.
اقا ی سوال چرا دختد من تو پنج ماهگی دندون در اودده🤔انقد گاز میگیره می می رو ک دیوونم کرده جیغم میزن ...

تحملللل😭😭😭😭

مخالفای جوربه:به جوربه ها پیش پیش میکنه🤣جوربه هارو تو گونی میکنن🤣

ابجی بچه منم همینطور بود پاشوره کنش لباس زیاد گرم سرش نکن بدنش و باروغن چرب کن از روغن مایه یکم بردار کف سرش و چرب کن و بدنشم باروغن بچه یاوازلین چرب کن اگ گذاشت قنداقش کن بخدا آب روآتیشه ما زابلی ها همین کارو میکنیم 

سریع بینیش رو بگیر تا ول کنه.

چیزیش نشه؟ینی لثه هاش میخاره  بالایی.میگیره لای دوتا دندوناش میکشه  هر طرف ک دلش میخاد بعدم ی نیش خند ملیح میزنه الن شیش و نیم ماهشه

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است

بعصی ها زود دندون درمیارن.بچه من ۱۴ماهگی اولین دندونش دراومد.الان داره دندون اسیاباش درمیاد.فقط دوتاپایین ودوتا بالا دندون داره ودوتا دندون های اسیاب بالاش دراومده.نمیدونم چرا نامرتب درمیاد دندوناش

تحملللل😭😭😭😭

شمام گاز میگیره آخه چرا انقد زود دندون در آورده این بچه

اگه واقعا داره دندون در میاره مشلی نیست اگه سرماخوردگی داره که بحثش جداست.

پسر منم سر همه دندوناش تب کرد و بدغذا شد برای دندون تختاش هم اسهال بهش اضافه شد.

خیلی دوره سخت و بدی بود.

اب زیاد بده بهش. شربت دیفن بمال روی لثش.

بعصی ها زود دندون درمیارن.بچه من ۱۴ماهگی اولین دندونش دراومد.الان داره دندون اسیاباش درمیاد.فقط دوتا ...

مال من دوتا پایین در اومده ع پنج دوتا بالا نیش زده الن شیش و نیم

بعصی ها زود دندون درمیارن.بچه من ۱۴ماهگی اولین دندونش دراومد.الان داره دندون اسیاباش درمیاد.فقط دوتا ...

پسر منم 2 تا پایین در اورد بعد 2 تا بالایی رو در نیاورد دندون بغلی هاش در اومد بعد دندون بالایی ها در اومدن اصلا یه وضعی بود.