2777
2789
عنوان

دوستان برام دعا کنین

66 بازدید | 7 پست

خواهرای گلم خیلی برام دعا کنید.استرس شدید دارم.یک دوره طولانی دارو ضد استرس خوردم که فایده نداشت.چند ماه پیش اقدام داشتم که متاسفانه نشد.همه چیز بدنم به هم ریخت.شبا خوابم نمیبرد از استرس .نصف شب از خواب میپریدم و بی بی چک میزدم.چند بار آزمایش و چکاب و سونوگرافی.آخرش معلوم شد تنبلی تخمدان شدید دارم.رفتم زیر نظر متخصص و درمان.الان ماه آخر درمانم هست.داریم خونه میسازیم و تحت فشاریم.نه از نظر مالی.بیشتر مسائل مربوط به ساخت.کمتر از یک ماه دیگه دوباره اقدامم.استرسم اوج گرفته. یه جوری شدم که قرآن و دعا میخونم استرسم بدتر میشه.مدتیه سر دردام اوج گرفته.مسکن پشت مسکن.حالم خیلی بده.نمیدونم اگر بازم نشه چکار کنم.فقط برام دعا کنید.خواهس میکنم.دعاهای خودم فایده نداشت ولی شماهایی کن بچه ندارید،شمایی که باردارید،دم زایمانتون هست،بچه شیر میدید یا هر چیز دیگه،خواهش میکنم با حال خوبتون و دل شکستته تون برام دعا کنید خدا بم آرامش بده و منم مادر بشم...

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.

براتون از خدای مهربونمون سلامتی وخوشبختی وآرامش وثروت میخوام

همیشه لبخند بزن  اینو بدون به اون چیزی که میخواهی میرسی  برای رسیدن همگی به آرزوهاشون یه صلوات بفرس تا اینجا اومدی  

من حس خانوما رو درک نمیکنم ولی برای استرس موسیقی خوبه 

خودم موقع کنکور خیلی استرس داشتم رفتم کلاس موسیقی عالی خدایی اگه میتونی حتما برو یه ساز یاد بگیر من خودم سه‌تار کار میکنم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حس خانوما رو درک نمیکنم ولی برای استرس موسیقی خوبه  خودم موقع کنکور خیلی استرس داشتم رفتم ک ...

ممنونم.من خودم گیتار میزنم ولی حس و حال الانم با این چیزا تغییر نمیکنه

هر وقت دلتون شکست یا از ته دل خوشحال بودید برام دعا کنید مادر بشم. به مادراتون بگید برای من دعا کنن.اگر دوست داشتید برام صلوات بفرستید.
عزیزم از توی نت عبارات تاکیدی مثبت برای باردارشدن  پیدا کن و تکرار کن حالتون خوب میشه  

ممنونم.لطفا برام دعا کنید

براتون از خدای مهربونمون سلامتی وخوشبختی وآرامش وثروت میخوام

مرسی عزیزم