2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها به نظرتون یه خانم کجاها دنبال کار بگرده که امنیت تقریبی داشته 

نمیشه گفت همه جا حتی دولتی ها هم خیلیا شون امنیت نداره.. دیگه خودتون باید مراقب رفتارتون تومحیط کار باشین و از همون اول معلوم میشه اگر محیط خوب نباشه که آدم لطمه یا صدمه نبینه... 

اونوقت غذا رو چ جوری درست میکنه کسی هست اونجا نشه دور از جون ازش کار بکشن چیزی نخوره ضعیف بشه

خب دیگه یا بقول خودش غذاهای حاضری ک بده یا فست فود و غذای اماده.. البته میگه باید ارزون باشه ک نخام بیشترحقوقو بدم واس غذا ک حرفشم درسته.. 

چ سختی مثلا؟ 

من از وقتی دنیا اومدم تهران بودم

بعد از ازدواج رفتم شهرستان ب معنای کامل کلمه مرگ رو جلو چشام میدیدم

کسی ک تهران زندگی کرده باشه زندگی تو شهرستان براش مثل جهنمه

مگر اهداف بزرگی داشته باشه ک برای رسیدن ب اونا از همه چی بگذره

تفریح  فرهنگ  امکانات پزشکی  امکانات فرهنگی درآمد  

😂😂😂مثلا الان من اهوازم چی داریم بعنوان شهر 

ولی همه اطنا رو وقتی دلت کنار یکی خوش باشه و باعث شه تو شهرستان بدهیتو بدی پس انداز کنیو پیشرفت.. میارزه

خب دیگه یا بقول خودش غذاهای حاضری ک بده یا فست فود و غذای اماده.. البته میگه باید ارزون باشه ک نخام ...

منم حرفم همینه

ب قول قدیمیا آفتابه خرج لحیم کردن نباشه

بهش بگو حسابی فکراش رو کنه

تو تهران خیلی گرگ هست

ی کوچولو پاش بلغزه تو منجلاب بزرگی گیر میکنه

همه جوره باید حواسش رو جمع کنه

خیلیا از اطرافیانشون برای پیشرفت خوشون پله میسازن باید مراقب باشه پله کسی نشه

خودتون تهرانی هستید ؟ درسته شاید هزینه ها کمتر باشه ولی زندگی توی شهرستان خیلی سخته

من متولد تهرانم و عاشق تهران ولی ساکن شهرستانم

بله منم میگم ک توی شهرستان نه مشاور داری نه پزشک داری نه معلمان دلسوز و پخته البته هستا نه مثل تهران

نه مراکز خرید

نه مراکز تفریحی

حتی بزرگداشت مناسبتهای ملی و مذهبی کمرنگ تره

منم حرفم همینه ب قول قدیمیا آفتابه خرج لحیم کردن نباشه بهش بگو حسابی فکراش رو کنه تو تهران خیلی گ ...

خودشم دودله.. میگه دوری سخته ولی اینجاهم کار درستی نیست

من متولد تهرانم و عاشق تهران ولی ساکن شهرستانم بله منم میگم ک توی شهرستان نه مشاور داری نه پزشک دار ...

میدونی چرا؟ چون کورکورانه فقط ب تهران ک پایتخته رسیدن

نگاه کن اینه 

برادر منم حسابداره

با خیلی شرکتها کار کرده اکثرشون هم کمک حسابدار میشد

بعد ی مدت کار ازش میخواستن طوری عمل کنه ک از زیر مالیات در برن راستش برای ما این جور چیزا خط قرمزه همه رو ول کرد

الان داره با موسسات سازندگی مربوط ب سپاه کار میکنه هم از حقوقش راضیه ، میگه طبق اشل وزارت کار حقوق میدن ، هم مزایا داره ، هم با کسب سابقه میتونه جایگاه بالاتری بگیره ، میگه امنیت سغلی هم داذم یعنی اگه موسسه تعطیل بشه از طرف خود اون موسسه ب جای دیگه ای معرفی میشه و دوباره مشغول ب کار میسه الحمدلله الان ک راضیه

شما هم سعی کنین شرکتها و موسسات مربوط ب ارگانهای دولتی رو بیشتر مد نظرتون بذارین

اینم ب هر حال یک تجربه است با حواس جمع و دقت زیاد ی یاعلی بگه و بره جلو اگه خوب هم نباشه حداقلش اینه تجربیات زیادی پیدا میکنه