2777
2789

لباس نظامی و برامون یه تومن هم نمیمونه و تو تهران زندگی کردن اشتباه هس  

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 

من نظامی مهندسی

تهران بودیم همیشه کم می آوردیم

اومدیم شهرستان تمام بدهی ها رو صاف کردیم مونده یک و نیم ب مامانم

تازه داریم مغازه هم میزنیم

پس اندازمون زیادتر شده

در شرایطی ک تهران کرایه خونه نمیدادیم اینجا پنجاه ملیون پیش دادیم

شش ماهه دوازده ملیون بدهی رو صاف کردیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقده درامدتون؟ ینی شغلش لباس نظامی فروختنه؟ 

اره با برادرش ۴ تومن هیچی نمیمونه برامون 

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
من نظامی مهندسی تهران بودیم همیشه کم می آوردیم اومدیم شهرستان تمام بدهی ها رو صاف کردیم مونده یک و ...

من شهرستانم ولی داداشم میخاد بیاد تهران واس کار.. بهش گفتن حقوق 2500 ب بالا.. ینی حداقل 2500میشه

اره عزیزم مگر هردوشاغل باشین ک بشه

من از خدامه ولی خوب نمیزاره 

من نظامی مهندسی تهران بودیم همیشه کم می آوردیم اومدیم شهرستان تمام بدهی ها رو صاف کردیم مونده یک و ...

خودتون تهرانی هستید ؟

درسته شاید هزینه ها کمتر باشه ولی زندگی توی شهرستان خیلی سخته

سایت از صدا پر است و از حرف خالی