2777
2789
والا دیدم از لبنیاتی خوب پول در میاد البته زحمت هم داره

سررشته قدیمی میخواد اینکار البته 

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍
من خودم رادیولوژیستم بستگی داره حدودا ماهی ۸ تومن اینا دارم برای خودم 

✌💪💪💪

محتاجمبا قلب پاکت واسه خوب شدنم صلوات بفرستی 💔لایک کردی یعنی فرستادی منم برای تو میفرستم دوست خوبم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر تو منطقه ییلاقی توریستی ک هست یک کانکس از شهرداری اجاره کنم و فست فود بفروشم خوبه؟؟؟؟

اگر تو منطقه ییلاقی توریستی ک هست یک کانکس از شهرداری اجاره کنم و فست فود بفروشم خوبه؟؟؟؟

خوبه 

ببین غذای خونگی هم خوبه

مثلا او سی تیر دو تا خانومه عدسی خونگی خوب با املت خوشمزه میدن

انقدر سرشون شلوغه

همه چیز اسم سایتش گلدتگه میرف بازار خرید میکرد تو سایت با سود کم میفروخت الان از چین هم وارد میکن ...

چند وقته زدش ؟

فک کنم یه زمانی سایتش رو دیدم 

کتونی و اینا ...

شایدم اشتباه کنم 

دزدی که به گاوصندوق میزنه بی شک از افراد خونه هست.
خوبه  ببین غذای خونگی هم خوبه مثلا او سی تیر دو تا خانومه عدسی خونگی خوب با املت خوشمزه میدن ...

تهران خیلی کاسبیای خوب و باهال و پر درامد داره ک شهرستان هنو جا نیفتاده 

مثلا من مترو رو دیدم کف کردم حیلی خانوما با اعتماد بنفس و درامد خووب بودن البته همه کارها شریفه و ادم نون زحمت کشیشو بخوره خدام بهش برکت میده اما تازه دارم مدرک میگیرم میخام بدونم از مدرکم استفاده کنم برم کار اداری نهایتا ۲۵۰۰ ماهی میدن اما کار ازاد تا ۵ تومن میندازه بنظرتون؟

همه چیز اسم سایتش گلدتگه میرف بازار خرید میکرد تو سایت با سود کم میفروخت الان از چین هم وارد میکن ...

سایتشو دیدم عزیز جنساشو از کجا میاره چینیه؟ یا ایرانیم هس؟ 

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
ایرانی هم هست کلی از لباساش مال تولیدی های داخلیه خودشون سفارش میدن ولی از چین هم وارد میکنن

ممنون عزیز🌹🌹

تهران خیلی کاسبیای خوب و باهال و پر درامد داره ک شهرستان هنو جا نیفتاده  مثلا من مترو رو دیدم ...

ببین به نظرم برو دنبال کار آزاد

من رفتم کارمندی ، همون موقع برادرم گفت ماشینتونو بفروش گین با من شریک شین

گفتم نه بابا

الان اون تا من کلی فرقمونه

مث چی پشیمونم

کارمندی همیشه یه آب باریکه است

ممنون خوشحال شدم دوست داری من خودمم خیلی ازش چیز میخرم 😀

عزیز میدونی داداشت برای دایر کردن سایت چقد هزینه کرد؟