2777
2789
عنوان

آشنایی منو همسرم

688 بازدید | 32 پست

توی یک گروه مختلط بودم با دوستام..یکی از دوستام با یه پسره گرم گرفتش درحالی ک دوست پسر داشتش..دوست پسرش هم با من خوب بود من همش کاری داشتن واسشون انجام میدادم..پسره هم سرباز بودش

خلاصه من ناراحت پسره شدم ک اسمش سینا بود..رفتم پیوی همونی ک دوستم باهاش گرم گرفته بود اسم اون محمد علی بودش بهش گفتم ک فلانی دوست پسر داره..گفت من چیکار کنمو فلان منم واسش توضیح دادم

خلاصه من میدونستم دوستم خودش کرم داره و اینا طرف پسره رو گرفتم..یکم پیام میدادیم

اون موقع من دوست پسر داشتم..راجبش با همین محمد علی صحبت میکردم..اونم بهم راهنمایی کردش میگفت این واسه هوس تورو میخادشو فلان..بهم گفت اره بگو بیاد جلو بگو فلان کنه و ...

منم انجام دادم..کم کم پی بردم ک بدردم نمیخوره محمد علی هم از یک طرف بهم میگفت ک میخاد بره سوریه و منم دلم براش میسوخت نمیخواستم بره گناه داشتش

گفت ک یه دختر واسه ازدواج میخاد منم دخترخالمو معرفی کردم بهش پیام داد ولی دخترخالم زد تو ذوقش گفت نمیخامت فلانو فلان..البته این پسره هم کلی زده بود توی ذوقش ک درستو ادامه نده عکستو پروفایلت نذار چرا پسر عمت دوستداشت تورو اینا...دختر خاله منم اعصابش خورد شد ردش کرد

ولی من دلم واسش سوخت گفتم ن تو خوبیو خلاصه شدو شد ک بهم گفت منو دوستداره منم با دوست پسرم کات کرده بودم بعد با محمدعلی رل زدم

خب الان مهمون داریم بعدا بقیشو میگم بهتون😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا رفت سوریه یا ن لاقل اینو میگفتی

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

خب همون کاری که دوستت کرد خودتم تکرار کردی که 

آخرش که چی این روابط پیچیده

خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡

چه دوست پسر در دوست پسری شد هااااااااا

ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند!بره های این حوالی گرگها را میدرند!سایه از سایه هراسان درمیان کوچه ها؛زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند!!!
اصن این روابط مغز من یکیو میخوره هعی با خودم میگم یعنی چی چت میکردن یعنی با هم چیکار کردن یعنی فلان. ...

دقیقا 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
خب همون کاری که دوستت کرد خودتم تکرار کردی که  آخرش که چی این روابط پیچیده

دقیقا😕😕

خدایا واسه همه چیز شکرت😍😍😍😍میدونم که میدونی خیلی دوستت دارم تو عشق منی.... برای مادر شدن همه منتظرا صلوات بفرستین🤰🤰انتظار خیلی سخته انشاءالله هیچ خانمی تو دنیا زیاد منتظر مادر شدن نمونه😭😢
این محمد علیه با همتون رل زده بود آ😑

تو مخ زدن استاد بوده سوریه هم میخواسته برا که بهش حوری هم بدن😁😂

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥