2777
2789

سلام. من هشت ماه اقدامم ولی تنبلی تخمدان دارم هرچی تست تخمک گذاری میزنم همش منفی میشه دیگ افسردگی گرفتم هرچی هم میرم دکترفقط برام متفورمین تجویزمیکنه. دیگ خسته شدم کلی ناامیدشدم. 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باز من تنبلی تخمدان دارم هرررچی تست تخمک گذاری میزارم همش مثبت میشه خخخخخ ولی خبری از نی نی نیس

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆

سردیجات حذف کن مثل برنج لبنیات مخصوصا دوغ، گوشت گوساله مرغ نون باگت ترشی ،سالاد .....

گرمیجات بخور مثل گردو عسل طبیعی خرما گوشت شتر گوسفند سیاه دونه ....

عنبر نسا دود بده 

عسل طبیعی واژینال کن

خودشناسی DNA plus

دکترتو عوض کن و برو سراغ خوردن لتروزولو امپول تا زودتر جواب بگیری.منم تنبلی دارم ۸ ماه اقدام طبیعی بدون دارو داشتم نشد رفتم دکتر و الان ماه سوم اقدام بادارو هستم.وقتو ازدست نده

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍

متفورفین که الکیه.باید در کنارش داروهای تحریک تخمک گذاری هم مصرف کنی.خودتم میتونی به صورت آزاد کپسول اووبوست و  پودر اینوفولیک هم استفاده کنی

برای شادی روح پدر شوهرم صلوات بفرستید لطفا

عزیزم منم سه سال تنبلی داشتم همیشه پریودام عقب میفتاد...حدود یکسال دکتر فقط متفورمین میداد روزی سه تا...خودمم ی دمنوش از عطاری گرفته بودم هرروزمیخوردم با نبات.روش نوشته بود برای تقویت تخمدان.بعداز اون دیگه خسته شده بودم ب دکترم گفتم دیگه متفورمین جواب نمیده برام ی دوره لتروزول نوشت بدون امپول یا سونو همون ماه باردارشدم...میگفت اول باید ی مدت متفور رو مصرف کنی ک مطمئین بشیم کیست نداری بعد قرص تحریک بدم.

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
من با اولين اقدام شدم سالها زير نظر متخصص زنان و فوق غدد بودم در اخرم دوفاستون

دوفاستون خوردین تاباردارشدین؟ 

خدایاتوپناهم باش.. داشتنت بزرگترین نعمت است
باز من تنبلی تخمدان دارم هرررچی تست تخمک گذاری میزارم همش مثبت میشه خخخخخ ولی خبری از نی نی نیس

احتمالا شوهرت مشکلی نداره؟

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
سردیجات حذف کن مثل برنج لبنیات مخصوصا دوغ، گوشت گوساله مرغ نون باگت ترشی ،سالاد ..... گرمیجات بخور ...

اینا روهم رعایت کن راست میگه دوستمون.علاوه ب اون موقع ظرف شستن نزارشکمت خیس شه ک خودش عامل تنبلیه...همیشه گرم نگه دار

ندیدم در جهان بهتر ز مادر...سروجانم همه بادا فدایت❤
احتمالا شوهرت مشکلی نداره؟

ازمایش داده مشکلی نداره. دکتر گفته فقط حجم منی کمه که زیاد مهم نیس. 

ولی خودم فکر میکنم مهمه

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆