نیلوفر_آبی1 مدیر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 3448 عنوان مامان های گل نی نی های شهریور بیاین ما هم دور هم باشیم | مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 32 پست سلام خانم ها خوبیدکیا منتظرند این ماه باردار بشن ؟؟؟؟ تیکر رسیدن ب هدف 💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤ 1398/10/20 | 14:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلیا۱۲۳۴ عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 90 من حامله شدم ولی قلبش تشکیل نشد سقط کردم.کسی بوده این مشکلو داشته بوده باشه؟ خواهر دوستم اما دکترها نگفتن علت چیه..
miano عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 1538 خواهر دوستم اما دکترها نگفتن علت چیه.. برا منو هم دکتر نگفت برا چیه.فقط گفت خیلیا اینجوری شدن.الان خواهر دوستت دوباره حامله شده یا نه؟
هلیا۱۲۳۴ عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 90 برا منو هم دکتر نگفت برا چیه.فقط گفت خیلیا اینجوری شدن.الان خواهر دوستت دوباره حامله شده یا نه؟ اطلاعی دیگه ازش ندارم ندارم
nafasam_sadat عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 529 من حامله شدم ولی قلبش تشکیل نشد سقط کردم.کسی بوده این مشکلو داشته بوده باشه؟ مال منم اولی قلبش تشکیل نشد سقط کردم خدایا خودت مواظب نی نی ام باش.....
نیلوفر_آبی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 3448 اره نهایت یه هفته دیگه صبر میکنم. اینروزا صبح که از خواب بیدار میشم ضعف خییییلی شدیدی دارم و رنگم پ ... ان شاالله خبرهای خوب بهمون بدی تیکر رسیدن ب هدف 💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤
نیلوفر_آبی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 3448 نه کمر دردم.آمپول hmg زدم فکر کنم کیستام بزرگ شدن به جا تخمکا ان شاالله هر چه زودتر سلامتی کامل حاصل بشه دوستم تیکر رسیدن ب هدف 💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤
نیلوفر_آبی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 3448 من حامله شدم ولی قلبش تشکیل نشد سقط کردم.کسی بوده این مشکلو داشته بوده باشه؟ عزززیزم چقدر سخت ان شاالله که خدا دوباره قسمتت بکنه تیکر رسیدن ب هدف 💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤
نیلوفر_آبی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 3448 ۱۰ روز دیگه تقریبا با منیان شاالله بهم خبرهای خوب بدیم تیکر رسیدن ب هدف 💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤
miano عضویت: 1398/01/15 تعداد پست: 1538 مال منم اولی قلبش تشکیل نشد سقط کردم بعدش چندوقت بعد حامله شدی و دفه بعد سالم بود دیگه ؟
nazanin_s عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 545 سلام همگی. منم باردارم و نینیم شهریوریه. شماها تشکیل قلب و کی میرین؟ اصلا سونو دادین تا الان؟ من خیلی استرس تشکیل قلب دارم. بیاین بگین بتاهاتون چند بوده
nafasam_sadat عضویت: 1398/07/14 تعداد پست: 529 عزززیزم چقدر سخت ان شاالله که خدا دوباره قسمتت بکنه عزیزم الان باردارم خداروشکر خدایا خودت مواظب نی نی ام باش.....
نیلوفر_آبی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 3448 من باردارم ۱۵ شهریور میشه تاریخ تقریبی تولد از رو پریودی ان شاالله ب سلامتیمبارک عزیزم۱۵ اذر اخرین پری بود ؟؟؟ تیکر رسیدن ب هدف 💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤
نیلوفر_آبی1 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/09 تعداد پست: 3448 سلام همگی. منم باردارم و نینیم شهریوریه. شماها تشکیل قلب و کی میرین؟ اصلا سونو دادین تا الان؟ من خیل ... مبارک عزیزممن خودم اخر هفته معلوم میشه هستم یا نهان شاالله صدای قلبشو میشنوی نگران نیاشاین استرس ها طبیعیه صلوات بفرست ارامش بگیری تیکر رسیدن ب هدف 💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤