2777
2789

سلام خانم ها خوبید

کیا منتظرند این ماه باردار بشن ؟؟؟؟

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تنبلی تخمدان دارم پریودام نامنظمه. امروز روز چهل و سوم دورمه پریود نشدم پریروز ازمایش منفیییییی

دوستان امپول بزنم ؟!

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆
من تنبلی تخمدان دارم پریودام نامنظمه. امروز روز چهل و سوم دورمه پریود نشدم پریروز ازمایش منفیییییی ...

ممکنه باردار باشی تو از دیر نشون بده

صب کن بازم

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

من ولی ازونجایی که کمرم به جا تخمدانام درد میکنه فک کنم این ماهم کیست شده

شاید تیر میکشه واسه بارداری باشه

کدوم سمتت تیر میکشه ؟

ممکنه باردار باشی تو از دیر نشون بده صب کن بازم

اره نهایت یه هفته دیگه صبر میکنم.

اینروزا صبح که از خواب بیدار میشم ضعف خییییلی شدیدی دارم و رنگم پریده. تا یه چیزی نخورم مردم و زنده شدم. فکر کنم قندم میفته

تابحال اینطوری نشدم ای داد بیداد

لایک نکن 🚫🚫🚫باردار نیستم. به امید خدا تیکر رو گذاشتم تا واقعی بشه.میدونم ناامیدم نمیکنه👆