2777
2789
عنوان

خواهرشوهر عقده ای من

| مشاهده متن کامل بحث + 659 بازدید | 32 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم

این خانمایی که میگن زنها باید هوای همجنسشون رو داشته باشن آقایون به فکر ازدواج مجددم نیفتن و همه چی تقصیر زنهاست چون هوای همجنسشون رو ندارن، صدی نودی توو برخورد با همجنسشون در مقام جاری، عروس، خواهر شوهر، مادرشوهر، دخترخاله و.............. دیدنی ان

اگه واقعا شما رو اذیت میکنه اون بنده خدا رو هم اذیت میکنه، زن ایرانی مثال بارز ناسازگاری و گیس و گیس کشی با همجنسه.......... بیخیال ، دنیا دو روزه

سلام گلم این خانمایی که میگن زنها باید هوای همجنسشون رو داشته باشن آقایون به فکر ازدواج مجددم نیفتن ...

بخدا فقط این نیست عزیزم،دقت کن از همون اوایل بذر حسادت پاشید و سعی داشت منو اذیت کنه

بخدا فقط این نیست عزیزم،دقت کن از همون اوایل بذر حسادت پاشید و سعی داشت منو اذیت کنه

زندگی اونم خراب کردن به نوعی ..........، از کجا می دونی توو دل اون بنده خداها چی میگذره

فامیل بخوای نخوای توو عزا و عروسی چشم توو چشم.............

همسایه مادربزرگم فرش فروشی داشت وضعش خیلی خوب بود، یه روز به زنش گفته بود یه زن مطلقه رو بخاطر رضای خدا چند سال هست گرفته، خانمش رفته بود زن رو دیده بود، کاری هم نداشت، مرد از هر دو هم بچه داشت، خیلی زن نجیبی بود توو این جامعه

بعد چند سال خواهر شوهرش فهمید یعنی چنان جنجال و آبرو ریزی به پا کرد که فقط با گفتن زن داداشش که خیلی سال قبل تر از تو می دونستم، یکم ساکت تر شد

اینقدر اذیتشون کردن.... خانمش میگفت خانواده شوهرم نمیذارن زندگی کنیم وگرنه من مشکلی نداشتم.....

زن ایرانی درست بشو نیست، عامل بر هم زدن، دخالت و فضولی و سرک کشی توو زندگی دیگرانه

چه زندگی ها که بخاطر همین حرفها تلخ و از هم پاشیده شد، چه بچه ها که بزرگ که شدن اسم ازدواج اومد چهار ستون بدنشون لرزید

برات مهم نباشه قبلا چی بوده، الان رو به کام خودت تلخ نکن..........

خدا رو شکر دخترعموشم ازدواج کرده، هر چی بوده گذشته

اینقدر بچه هستن که مادر پدرشون طلاق نگرفتن، دور از جون خیانت کار نبودن ولی از جنگ لفظی و روانی پدر و مادر، انواع و اقسام افسردگی ها و مصیبت ها رو گرفتن..........