2777
2789

سلام دوستان من شش ماهی میشه در حال اقدامم ودکتر گفت تنبلی شدید داری از این ماه کلومفین بهم داد.من خوردم وروزسیزده پریودی رفتم سونوگفت فولیکولت خیلی کوچیکه.بماند که چقد گریه کردم.الان 18دی بایدپریود میشدم دو روزه عقل انداختم. نمیدونم چرا؟! بی بی هم زدم منفیه همش. چیکار کنم الان خیلی سردر گمم  کسی بوده تو شرایط من؟ چکارکنم فولیکولم بزرگتر بشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ۶ ماه زمان زیادی نیست که نگران نباش 

تنبلی تخمدان درمان داره ولی پزشکت باید به تدریج دوز دارو هارو زیاد کنه و یا اگه دید تاثیر نمیکنه تغییرشون بده تا بالاخره ببینه کدوم اثر میکنه ، من خودمم بعد ۱۳ ماه باردار شدم و دقیقا مثل تو بودم یه دکتر داشتم بهم میگفت ببین بالاخره میگیره اصلا نگران نباش فقط باید تو این راه صبر داشته باشی که آخرشم گرفت 

عزیزم ۶ ماه زمان زیادی نیست که نگران نباش  تنبلی تخمدان درمان داره ولی پزشکت باید به تدریج دوز ...

چقد خوب که شما صبرت زیاده. من کارم شده گریه. با اینکه سنم 24هس ولی کلا ناامید شدم. ماه قبلی هم ک پریود شدم تا یک هفته اشک و آه..  دست خودم نیس چکارکنم

چقد خوب که شما صبرت زیاده. من کارم شده گریه. با اینکه سنم 24هس ولی کلا ناامید شدم. ماه قبلی هم ک پری ...

عزیزم با این کار زمان باردار شدنتو با دست خودت عقب میندازی استرسو غم غصه تاثیر منفی داره ، منم خیلی نگران و ناراحت بودم ولی دیگه مجبور بودم که باهاش کنار بیام چون راه دیگه ای نداشتم سعی کردم همزمان با مصرف داروها برم باشگاه خودمو با کارای دیگه مشغول کنم تا یادم بره و دقیقا ماهی که کاملا همه چیو فراموش کرده بودم باردار شدم 

عزیزم با این کار زمان باردار شدنتو با دست خودت عقب میندازی استرسو غم غصه تاثیر منفی داره ، منم خیلی ...

من بازیکن والیبالم. الان کمتر میرم بازی هی بهانه میارم برای دوستام که نرم.. و چون عاشق والیبالم، همین نرفتنا هم روحیمو داغون کرده

من بازیکن والیبالم. الان کمتر میرم بازی هی بهانه میارم برای دوستام که نرم.. و چون عاشق والیبالم، همی ...

خل برای چی نری گلم به نظرم حتما برو هم واسه روحیت خوبه و هم ورزش برای تنبلی تخمدان خیلی خوبه