2777
2789
عنوان

🌹تعبیر خواب🌹

264 بازدید | 9 پست

سلام عزیزهای دلم

من دیشب خواب دیدم تاسوعا قیمه پختم با برنج و میخاستم پخش کنم حجم و اندازه ش خیلی کم بود تقریبا دو سه تا بشقاب هم بزور شد

به نظرتون تعبیرش چیه🙏🏻😘

خدایا،مرا آن ده که آن به

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از طرفی ممکنه یه کار خیری کرده باشه که امام حسین ( ع) بهت نظر کرده ، دارم تعبیر نمیکنم ولی مطمئنم خوابت تعبیر خوبی داره و تعبیر همه خواب ها جنبه ظاهری نداره ، یعنی حتما اون چیزی که تو خواب دیدی برات پیش نمیاد اما ثوابی تو نامه اعمالت واست نوشته میشه یا ممکنه در آینده نزدیک کار خیری انجام بدی 

از طرفی ممکنه یه کار خیری کرده باشه که امام حسین ( ع) بهت نظر کرده ، دارم تعبیر نمیکنم ولی مطمئنم خو ...

عزیزم

حالا من با خودم فکر کردم شاید باید قیمه بدم روز تاسوعا حتی اگه مقدارش زیادم نباشه ولی باز درست کنم بدم

نظرتون چیه؟

خدایا،مرا آن ده که آن به

😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خدایا،مرا آن ده که آن به

سلام گلم 

مربی فیتنس و کارشناس تغذی هستم 

پشتکارت واسه لاغری عالیه  اما کالری شماری راه خوبی نیس 

چون شمارو خسته میکنه و درگیری زیادی دارع 

مدام میخوای بری ببینی هرچیزی ک میخوری چقد کالری داره حالا بخوری یا نخوری 

من بهتون بر ایا قد وزن شغل سن و شرایطتون و اگر بیماری دارید خدایی نکرده برنامه میدم تضمینی در ماه از ۸تا ۱۰ کیلو کم میکنی 

هرهفته دوبار خودم چکت مبکنم و هرروز میتونی ازم مشاورع بگیری 

هزبنه اب که میگیرم هم از همه جا کمتر و ۳۹۰۰۰ تومان هست ابن در صورتبه ک شما از هرجا برنامه بگیری کمتر از ۵۰ نیست 

مابقی هزینع رو من گذوشتم و گقتم ک برا سلامتی وپدرو مادرم صلوات بفرستید 

من درخدمتم اگر دوس داشتی. بیشتر میتونم راهنماییت کنم تو تلگرام بهم پیام بدع Melika_paدوستان زیادی توب نی نی سایت زیر نطرم هستن شماعم میتونی امتحان کنی پشیمون نمیشی