بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من حموم دهمم مامانم حنا زد بعد یه تخم مرغم شکوند تو سرم😂😂
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
آهان من مشکی بود رنگ نکردم ..تخم مرغ بزن بشکون..من از موقعی که زایمان کردم مادرشوهرم میگف حالا موهات میریزه کلی حرف زد ناراحت بود چرا حرفشو گوش ندادم طبیعی زایمان نکردم..مامانم برام همچین کاری کرد یک ذره نریخت هیچی تازه بیشتر هم شده خداروشکر
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
خدارو شکر ولی من دارم ککل میشه بخدا موهام تا پایین باسنمه دارم ازغصه دغ میکنم
آخه عزیزم..آز بده ...