2777
2789
عنوان

مامانهای بچه های2سال به بالابیان

119 بازدید | 15 پست

سلام.مامانهای گل میشه بگین بچه هاتون تو 2سالگی چه کلمه هایی رو میتونن بگن واینکه بلدن جمله بگن یان؟ پسرم دو سال ودوماهشه.هنوز جمله نمیگه.خیلی ازکلمه هارو هم نمیتونه خوب تلفظ کنه البته خیلی هارو هم خوب بلده...خسته شدم ازبس به این واون جواب پس دادم.چرا پسرت حرف نمیزنه درصورتی ک خیلی ازکلمه هارو بلده ولی نمیتونه دوکلمه ای بگه.ببخشیدحرفام طولانی شد😥😥

هر بچه ای فرق میکنه بچه داداشم هم مثل بچه شماس فقط کلمه میگه

دختر بزرگ‌منم اینجوری بود ولی دختر کوچیکه م دو نیم سالشه کامل صحبت میکنه

نمیخاد ب مردم جواب پس بدی ب اونا چ ربطی داره والله ب سوراخ... ادمم کار دارن

توام نگران نباش بعد دو سال یهو تو حرف زدن پیشرفت میکنن

پسر من 1سال و نیمش بود خوب حرف میزد ولی بچه جاریم که الان 2سال و 7ماهشه هنوز واضح حرف نمیزنه.بچه خواهرمم که 2سالشه کلمه هم خوب نمیگه.

بچه با بچه فرق داره.اگه خیلی ناراحتی ببر دکتر و خیالتو راحت کن.وگرنه باهاش فقط حرف بزن و تمام وقتایی که بیداره براش از کارایی که انجام میدین صحبت کن و داستان بگو و تشویقش کن برات حرف بزنه

من همین یه دونه ام!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.پسر من همسن پسرته عزیزم

جمله میگه.مثلا بریم خونه مامان جون....یا میخواد تهدیدمون کنه میگه ی عالمه تفنگ دارمااااا

پسر من زود به حرف افتاد عزیزم.البته خیلی زودم نه ها.ولی بابا و اجی آبه رو 7ماهگی گفتش....الانم همه چی میگه تقریبا

عزیزم تو هم استرس نداشته باش پسر خواهرم تا 2سال و نیم اصلا هیچینگفتت.در حدی که فامیلای دورمون فکر میکردن لاله ولی دوسال و نیمش شد شروع کرد حرف زدن.پسر شما که حرف میزنه دیگه خداروسکر

وزن شروع 75😡.........وزن هدف 72😩...وزن فعلی 74200😕

دختر من الان سه سال و ده روزشه ولی اونموقع که همسن بچه شما بود کامل صحبت میکرد جمله بندی هم داشت ولی نمیشه مقایسه کرد هر بچه سیستم بدن خودشو ژنتیک خودشو داره شمام اصلا نگران نباش اهمیت ب حرفای بقیه نده هرکیم گفت بگو ب موقعش همه چی میگه شما عجله نداشته باش منی که مادرشم اینقدر هول نیستم تو چرا هول میزنی طرفت خودبخود دهنش بسته میشه والا 

السلام و علی الحسین😍😍😍
هر بچه ای فرق میکنه بچه داداشم هم مثل بچه شماس فقط کلمه میگه دختر بزرگ‌منم اینجوری بود ولی دختر کوچ ...

فقط خانواده شوهرهمش میگن.چون دختر خواهرشوهرم6ماه ازش کوچیکتره ولی کامل حرف میزنه...خیلی غصه میخورم ازحرفاشون

فقط خانواده شوهرهمش میگن.چون دختر خواهرشوهرم6ماه ازش کوچیکتره ولی کامل حرف میزنه...خیلی غصه میخورم ا ...

اینو مطمین باش کاملم ک حرف بزنه باز ب ی چیز دیگه گیر میدن

مثلا میگن بچه فلانی خیلی باهوشتره یا از کارای اون بچه هر دم میخان تعریف کنن باز تو حرص بخوری

بهتر نیست بیخیال باشی؟

اینو مطمین باش کاملم ک حرف بزنه باز ب ی چیز دیگه گیر میدن مثلا میگن بچه فلانی خیلی باهوشتره یا از ک ...

حق باتو خواهر...واقعنم همینطوره..ولی چکارکنم که نمیتونم بیخیال باشم

ازچه وقتی کامل صحبت کردن؟

عزیزم الان که سه سال و دوماهشونه هنوزم نمتونن کامل کامل صحبت کنن....

این چیزا ارثیه......

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...!