2777
2789
عنوان

کسایی ک همسرشان معتاده بیان

526 بازدید | 46 پست

تازه متوجه شدم همسرم تریاک میکشع یعنی پدرشوهرم بهم گوف ک حواسمو جمع کنم انقد پدر مقتدری نی ک خودش بزنه تو دهن پسرش از من خواس ادمش کنم من باید چیکار کنم شوهرم از ایناس ک ب شدت پروعه و زیر بار نمیره دنبال ی راه حل میگردم ک چطور وارد عمل شم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم اگه به روش بیاری دیگه بیشینه جلو خودت مصرف کنه...فقط بهش هشدار بده مثلا بگو وای چرا امروز همش بوی چیز تو دماغمه یا مثلا بگو وای چقد لاغری شدی مشکلی نداری؟ناراحتی چیزی نداری؟

ازما عمل چندانی نخواسته اند،مهمتر از عمل کردن عمل نکردن است.....

چرا ثابت کنی؟ولش کن میخوای درد سر درست کنی؟اخرش میگه ب تو چه کشیدم ک کشیدم فعلا سعی کن گوشه کنایه بزنی که فلانی عقل نداره باشوهر معتادش زندگی میکنه من جای اون بودم نمیموندمو... از این طرفم محبتتو بیشتر 

یه مدت خودتو بزن به مریضی و درد زیر دل بعد برو تست اعتیاد بگیر از داروخونه صبح که پاشد بگو این تستو بزن دکترم گفته مریضیت ممکنه از همسرت باشه گفته تستو بزنی ببرم بهش نشون بدم که دارو بده

چقدر سخت عزیزم .  خب آدم معتاد برای ترک در درجه اول باید قبول کنه اعتیاد داره اگه ایشون تازه شروع کردن قبول ندارن و فکر می کنه تفننی هست و خب اگه همکاری کنه خیلی خوبه چون هنوز درگیر نشده زیاد ترک راحت تره . در درجه دوم زیر نظر بگیرین چون می‌ره خونه کسی یا جایی برای این کار پس رفت و آمد رو کنترل کنین و از اون شخص دور بمونه یا خودتون با اون شخص برخورد کنین . اما با شوهرتون با مهربانی رفتار کنین دعوا بدتر میشه . چون بعد از دعوا هر فرد دنبال ارامشه پس ایشون بیشتر گرایش پیدا می کنه برای مصرف 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم