2777
2789
عنوان

یه راه خودکشی بگین😕

903 بازدید | 72 پست

امشب مادرشوهرم واسه شام خونمون بود یه دفعه من و اون نشسته بودیم داشتم بچمو شیر میدادم بعد موضوع چاقی شد مادرشوهرم گفت تو که از من چاقتری 😧گفتم جان 🙄من ۶۹کیلو ام شما چند کیلویید میگید ازتون چاقترم😡گفت اه من ۹۵کیلو ام 😑گفتم پس نگید من چاقترم گفت فک میکردم تو ازم چاقتری😫😧وای موندم بخدا چی با خودش فکر کرده شکم گنده قد کوتاه پاها و بازوهای گنده من بدبخت فقط بعد زایمان کمی پهلو زدم شکم هم ندارم قدمم کوتاه نیست به نظرتون مرگ موش جواب میده زودتر یا از طبقه دوم خودمو پرت کنم 😧😭😭😭😭

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین ک تو ایران زندگی میکنیم یعنی خودکشی کردیم هنوز داغیم نفهمیدیم😐

تاپیک حس ششم میبینم تشنج میکنم😐   مامانم میگه با رفیق ناباب نگرد😌        نمیدونه من خودم رفیق ناباب همم😎 نی نی یار جان کاش قبل ترکوندنم میگفتی پست سیاسی ممنوعه مگه نمیدونی من آلزایمر دارم 😐 

هیچکدوم با هواپیما سفر کن

با اینکه داستان منو بد نوشتی ولی توهنوز خدای خوب منی من بد بودنو از خیلیا بهتر بلد بودممنتها انقد وجود داشتم کهرو کسی امتحان نکنم  .......

واقعا چه فکری با خودش میکنه که زن پسرش و با خودش مقایسه میکنه اصلااا نمیتونم درک کنم چندش

جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.

زیورآلات دستساز من از دست ندین و دنبال کنین

💖💖💖💖💖💖

پیج اینستاگرامم👇👇👇👇

Zivaralat_rozalin 

Zivaralat_rozalin 

Zivaralat_rozalin 

Zivaralat_rozalin 

حتما فالو و لایک کنین و حمایتم کنین

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

🥀 تنها و تنها خداست که میماند و بس 🥀