2777
2789
عنوان

یه راه خودکشی بگین😕

| مشاهده متن کامل بحث + 912 بازدید | 72 پست
یکی از فامیلامون چن روز پیش دار زد خودشو امروز تشییعش بود

میگی دار بزنم ای خدااااا بچمو کی بزرگ کنه😭😭

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
بابا اینقدر احترامشو داشتم این حرفو زد اونقدر من هواشو داشتم دختراش نداشتن 

بخدا آدمای چاق خودشونو چاق نمیدوننن باور کن خودشو لاغر تر میدیده از تو دیدم که میگما 

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر شوهر کوچیکم میاد کابینت باز میکنه اخه یه قسمتش فقط پودر ژله و دسرامو میزارم بعد چند تاشونو برداشت بعد میگم نکن میگه مال داداشمه داداشم گرفته 😭😭😭من باید بکوشم خودمو

دوآیه مقدس :(به تو چه )و(به من چه )را سرلوحه زندگیتان قرار دهید تاااااااااا. رستگار شوید   
بابا پسر دومشه من بزور شوهرمو میفرستم خونه مامانش این دستمزدمه ای خدااااااا من چطوری بخوابم امشب😩

بیخود میگه، بعضیا سادیسم دارن خوششون میاد دیگرانو اذیت کنن

وزنت اتفاقا خیلی خوبه به نسبت اینکه تازه ام میگی زایمان کردی

اگرم خودت راضی نیستی میتونی کم کم ورزش رو شروع کنی و هیکلت رو بسازی، وزنت بالا هم نیست بنظرم

منم ک اسکلتم😂😂😂ای کاش خدا معجزه کنع من یکم وزنم زیاد شع

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

چ حالی داشتی جوابشو دادی

من جواب میدم ولی جواب دندون شکنی نبود😑