2777
2789
عنوان

من بااین پول چه گوشی بگیرم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 644 بازدید | 63 پست
فست شارژچیه

ینی زود شارژ میشه

منم تو همین رنج گوشی میخواستم اینو دیدم تو دیجی کالا،از دوست و اشنا تحقیق کردم خیلی تعریف شنیدم همه راضی بودن فردا بگیرم ایشالا...عکسشم دوتا تاپیک قبلم هست

یه جمنای مغرور و خاص🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت خونه بهتره یا زمین...زعفرانیه بگیرم یا کامرانیه؟؟موندم تو دوراهی گیج شدم😣😣

عزیزم منم صد تمن دارم نمی‌دونم برج بخرم یا کارخونه بزنم  اگه میخوای شریک شیم

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....
عزیزم منم صد تمن دارم نمی‌دونم برج بخرم یا کارخونه بزنم   اگه میخوای شریک شیم

وای نه اصلا شراکت خوب نیست...

.میدونی چیه پولت وسوسم کرد بیا شریکی شرکت واردات خدروهای لوکس راه بندازیم

بعضی وقتا نصیحتی که به دیگران میکنی دقیقا همونیه که خودت باید بهش عمل کنی 😏😏منم تو تاپیک های جنجالی صدا کنید 😄
وای نه اصلا شراکت خوب نیست... .میدونی چیه پولت وسوسم کرد بیا شریکی شرکت وار ...

پایم  

چه سخت است...خندان نگه‌داشتن لب‌ها در اوج گریستن قلب...و تظاهر به خوشحالی در اوج غمگینی....
توتایپیکتون زدین جهنده ینی چی  

ببین تو عکس مشخصه

سلفیش پاپ اپه ینی روی خود صفحه نمایش نیست میاد بالا عکس میگیره بعد میره داحل.عکسشو ببینی بهتر میفهمی منظورمو

یه جمنای مغرور و خاص🥰