2777
2789

عزیزم به خودت بستگی داره اما قبل از ازدواج حتما اینا رو ملاک قرار بده 

اگه مطلقه هس دلیل طلاق 

دلیل انتخاب شما و انتظارات ایشون از شما در مقام مادر فرزند خود

میزان ازادی شما در نحوه تربیت و اینده بچه 

و این که اصلا بچه پیش شما زندگی میکنه یا ن 

ایا خودتون با وجود نفر سوم رابطه مشکلی ندارید؟

خوب نیس 

خدایا فرزندی که به من عطامیکنی سلیمانیه زمان باشد عاقبت بخیر و صالح باشد انشالله.الهم صل علی محمد وال محمد                        خدایا خانوادم سلامت وعاقبت بخیر باشند          دامن تمام منتظران سبزبشه به امیدخودت خداجون......آمیییین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم به خودت بستگی داره اما قبل از ازدواج حتما اینا رو ملاک قرار بده  اگه مطلقه هس دلیل طلاق& ...

ایشون در شرف جدایین 

هنو جدا نشدن و با خانومشون زندگی میکنن 

هنو به طور رسمی ازم خاستگاری نکرده چون در هر صورت هنو متاهله 

ولی خوب باهم رابطه در حد دوتا دوست داریم ریاد در مورد مسائل زندگیش صحبت نمیکنه 

میخوام اول بدونم چنین ازدواجی تا جقد مشکله ک رابطه رو همینجا خفه کنم و ادامه ندم

اشتباه نکن اول ببین ادمه ؟اخلاقش چطوره یا بپرسین باز میخاد بچه دارشه یا نه ؟اینا مهمترن از پول که صد ...

اخلاقش تا جایی ک من برخورد کردم ادم خوبو با شخصیتیه 

و بچه هم دوست داره ک دوباره بچه دار شه 

اما اخلاقا تا زیر یه سقف نری معلوم نمیشه و دست ادم نمیاد

اگر ماهی پنجاه میلیونش تو زندگیش اثر گذار و مهم بود که الان در حال طلاق نبود ...

به یاد آن ساعتی باش که بندبند تو در قبر از هم جدا می‌شوند و دوستانت بعد از به خاک سپردن از سر خاکت برمی‌گردند. این تذکر، تو را از هم و غم روزگارت تسلّی می‌دهد.《امام جعفرصادق (علیه السلام)》

نمیتونم قضاوتتون کنم اما وجود شما در این رابطه امکان جوش خوردن رابطه اون دو نفر رو خیلی کم میکنه ....چرا داری با زندگیشون بازی میکنی شاید پیش خودت بگی قبل از اومدن شما اونا مشکل داشتن اما بدون اگه اینجوری هم بوده با اومدن شما مشکلاتشون حادتر شده ینی چی که دوستید؟ببخشید اما .......

نمیتونم قضاوتتون کنم اما وجود شما در این رابطه امکان جوش خوردن رابطه اون دو نفر رو خیلی کم میکنه ... ...

نه دوست کاملا معمولی و منم بار ها بهش یاد اوری کردم ک هنو متاهله و حتی اجازه ندادم بهم نزدیک بشه 

راستش این یکم خودمو مردد کرده ک درسته مشکل دارن باهم ولی اینکه با من در تماسه یه جور خیانته و ممکنه چند سال دیگه چنین چیزی سر خود من بیاد

ولی خوب ایشون خیلی از ملاکا ای من رو دارن نمیدونم یه جورایی جذبم میکنه و نمیتونم بهش فکر نکتم

چقد راحت وارد رابطه میشید قبل از طلاقم تصمیم ازدواج میگیرید برا اون زندگی؟زندگی من همینجوری خراب شد هرچند تازمانیکه اون زنه بود رابطمون افتضاح بود حالا که رف بهتر شده شاید شما زندگیشو خراب نکنی ولی وجودت واقعا تاثیر گذاره!

ایشون در شرف جدایین  هنو جدا نشدن و با خانومشون زندگی میکنن  هنو به طور رسمی ازم خاستگار ...

رفتی توی زندگی یه مرد زن و بچه دار ؟ 

مطمئن باش هیچوقت زن و بچشو جدا نمیکنه بیاد تو رو بگیره 

داره گولت میزنه 

نه دوست کاملا معمولی و منم بار ها بهش یاد اوری کردم ک هنو متاهله و حتی اجازه ندادم بهم نزدیک بشه&nbs ...

چی بگم والا ...داری خیانت میکنی دیگه هم به خودت هم به زندگی اونا من براشون ارزو میکنم تا زندگیشون باز درس بشه تا ی بچه کمتر طعم تلخ تلاق رو بچه در ضمن خودتو گول نزن اصلا ....چون وجودت در این رابطه به عنوان دوست معمولی کاملا چرته مگه میشه ی جنس مخالف به سمت هم کشش پیدا نکنن حالا هر چه قدر میخوای گوشزد کن که معمولی هستید

رفتی توی زندگی یه مرد زن و بچه دار ؟  مطمئن باش هیچوقت زن و بچشو جدا نمیکنه بیاد تو رو بگیره&n ...

نه اونجوری ک برم‌تو زندگیش من هیچ رابطه ای با این اقا ندارم 

ولی خوب یه جوری داره جذبم میکنه دست خودم نیس

نه اونجوری ک برم‌تو زندگیش من هیچ رابطه ای با این اقا ندارم  ولی خوب یه جوری داره جذبم میکنه د ...

سعی کن نکنه چون اونوقت ی دختر دیگه هم جذب شوهر تو میشه در اینده من نمیدونم چرا ای قدر ما زنا ... هستیم اه