2777
2789
عنوان

دبیرستانیااا بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 62 پست
اره...مثلا من یه دوست صمیمی تو راهنماییم داشتم خب الان باهم نیوفتادیم کلا رشته هامون فرق می‌کنه... ...

وقتی دوتا دوست تو یه کلاس نباشن باید کم کم رابطه ها قطع میشه این تجربه منه... کلاس چندمی؟مدرسه میری 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یبار تو بخاریمون قرص انداختم با بچه ها هماهنگ بودیم...دوران راهنمایی..امتحانم داشتیم هیچیی نگاه نکرده بودیم ....هیچی دیگه کلاس پر دود شد و امتحان ندادیم ولی آخرش فهمیدن کار ما بود..😑

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
وقتی دوتا دوست تو یه کلاس نباشن باید کم کم رابطه ها قطع میشه این تجربه منه... کلاس چندمی؟مدرسه میری& ...

آره خب ولی آدم ناراحت میشه دیگه...

من یازدهمم.

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

خب وقتی خاطره هات با اون مرپ

ور میشه میگی کاش بود...کاش اونم بامن بود ⁦☹️⁩

آره خب ولی آدم ناراحت میشه دیگه... من یازدهمم.

خیلی بد شده مدرسه رو اینجوری کردن هفتم هشتم یازدهم من که میشینم حساب میکنم ببینم طرف کلاس چندمه 😂الان میشی سوم دبیرستان ما 

خیلی بد شده مدرسه رو اینجوری کردن هفتم هشتم یازدهم من که میشینم حساب میکنم ببینم طرف کلاس چندمه 😂ال ...

😅😅اره دیگه ..😊

خب وقتی خاطره هات با اون مرپ ور میشه میگی کاش بود...کاش اونم بامن بود ⁦☹️⁩

خب هماهنگ میکردین یه رشته انتخاب کنید 

الآن داشتی حساب میکردی🤣 

واقعا... نظام قدیم.  ...جدید...دوره قدیم...جدید ..

آدم هنگ می‌کنه😅

خب هماهنگ میکردین یه رشته انتخاب کنید 

خب اون خیلی زرنگ تر از من بود من خنگ بودم😅 

نه در اون حد ولی مثلا تو یه امتحان من ۱۵ بگیرم اون ۲۰میگیره

اون به تجربی علاقه داشت من انسانی...

در حالی که خر خون بود ولی صمیمی بودیم

اون به تجربی علاقه داشت من انسانی...

عه چه بد، تو هم باید میرفتی تجربی 

منم تجربی بودم به همه هم پیشنهاد میدم تجربی برن 😀

عه چه بد، تو هم باید میرفتی تجربی  منم تجربی بودم به همه هم پیشنهاد میدم تجربی برن 😀

😅خب عزیزم من علاقه نداشتم ...بیشتر میخواستم جراح شم ک نه نمرم می‌رسید نه مغزم میکشید🤣