2777
2789
عنوان

دبیرستانیااا بیاین😍

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 62 پست

خیلی دوران خوبی بود مخصوصا زنگ ورزش یا وقتی معلما جلسه داشتن ساعت کلاسا رو کم میکردن بعدم یکی دو ساعت ما رو میفرستادن تو حیاط ما هم از خدا خواسته میشستیم و حرف میزدیم شعر میخوندیم 🙌

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

اوه اوه از کجا هاش بگم زبون درآورده بودم ۳ متر عقب مینشستیم تغلب کتاب باز کردن هام اونم شاگرداول کلاس بودم 😝😝یدونه صندلی هم میزاشتم جلوم پاهامو درازمیکردم روش ازخوردن هام ازلیز انداختنام به مانتو معلم وقتی روبه تخته بود🤓🤓ازسیبلی هایی میزدیم صب شنبه ناظم روبه دیوارمیکرد یکی یکی چک میکرد ناخون های دراز چه کیفی داشت ولی قدرشوندونستم لحظه شماری میکردم زودتر تموم بشه که مثلا ۱۸ سالم بشه انگارمی خواستم چیکارکنم

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دوران خوبی بود مخصوصا زنگ ورزش یا وقتی معلما جلسه داشتن ساعت کلاسا رو کم میکردن بعدم یکی دو ساع ...

آفرینن 😅😅🤣

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
دوست دبیرستانی بعدش انقدر بی معرفت میشن که

همه نه ... مونده ب آدمش

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
واقعا زود میگذرهههه⁦☹️⁩

اره وماقدرش نمیدونیم

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
اوه اوه از کجا هاش بگم زبون درآورده بودم ۳ متر عقب مینشستیم تغلب کتاب باز کردن هام اونم شاگرداول کلا ...

آفرینن دقیقا منم عین تو ..

واقعا الانشم ک ناخون بلند میکنیم خیلی میچسبه ... مدیرمون هم چند هفتست نگاه نکرده با دخترا عشق میکنیم 

آفرینن 😅😅🤣

من که مدرسه رو خیلی دوس داشتم کلا هم ابتدایی هم راهنمایی هم دبیرستان یه روزم غیبت نکردم 😎😎

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
نمی دونم چند سال دیگه معلوم  نیس چی میشن

اره...مثلا من یه دوست صمیمی تو راهنماییم داشتم خب الان باهم نیوفتادیم کلا رشته هامون فرق می‌کنه...

من باهاش گرمم و میحرفم ولی اون انگار منو نمی‌شناسه ...

فک می‌کنه کیه ...

من که مدرسه رو خیلی دوس داشتم کلا هم ابتدایی هم راهنمایی هم دبیرستان یه روزم غیبت نکردم 😎😎

آفرین به تو😅منم همشونو دوست دارم

الان دیگه مدرسه گروه مارو میشناسه .. از بس که باهم نقلب میکنیم و ادا درمیاریم و مسخره بازیامون

از خاطره های بامزه تون بگین بخندیم😅