2777
2789
همه اونایی که تو تبریز,ارومیه و شهرای اطراف تحت درمان ناباروری هستن

مطمئنا اسم خانوم دکتر صدقیانی به گوششون خورده یا مث من و بسیاری از دوستان نی نی سایتی تحت درمان ایشون بودن..

خانوم دکتر باسواد و با تجربه و خوش اخلاقی که هیچوقت لبخند امید بخشش از ذهنم پاک نمیشه.

درگذشت این عزیز رو به همه دوستان و خانواده ایشون تسلیت میگم و از خدا برای خانوادش طلب صبر میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان خواهرشوشو با گریه بهم گفت.اونم به لطف خانوم دکتر صدقیانی باردار شده بود.خیلی با هم صمیمی بودن.حتی قرار بود اگه نی نی شون پسر باشه به خواست خانوم دکتر اسمشو محمد بزارن.

شوهر خواهر شوشو هم یه گریه ای میکرد که نگو.ظهر رفت تبریز.
فردا قراره مراسم هفتمش رو تو ارومیه تو مسجد قبا بگیرن.
زندگی زیباست ای زیباپسند... زیبا اندیشان به زیبایی رسند
بله ایشون عمه من بودن
متاسفانه 8 اردیبهشت سر عمل میوم یک خانم و در مراحل پایان عمل سر درد شدید میگیره و بی هوش میشه و به مدت 2 ماه در بیمارستان بستری بوده که متاسفانه با گذشت 2 ماه یعنی در 8 تیر به رحمت خدا میره
روحش شاد
منم همیشه صورت مهربون خانم دکتر اون روز که مرخصم کرد از بیمارستان جلوی چشممه..وقتی سونوم کرد گفت بدن حساسی داری ها...و با یه لبخند گفتند مرخصی.
روحشون شاد باشه..
A fool thinks himself to be wise, but a wise man knows himself to be a fool. William Shakespeare
اولین سالگرد خانم دکترگذشت خدایش قرین رحمت کند .من حقیروروسیاه به قسمت خداوندمنان ایمان دارم.ایا قسمت خانم دکتراین بود دربیمارستان قدیمی تجریش غریبانه ومظلومانه ازدنیا برود؟من ازوجدانهای اگاه ومومن می پرسم ایا بزرگان دانشمندان و ورزشکاران ملی راهم در همچین بیمارستانی بستری می کنند؟دکتر سرمایه ملی بود با هزاران زحمت بزرگ شده درس خوانده وبه این مرحله رسیده بود.بیمارستان شهدا تجریش بخش پوست اتاق در ب باز بدون ایزوله تعجب اور و واقعا گریه اور نیست.مسئولین وزارت بهداشت دوستداران و وفاداران که الان مرثیه سرائی می کنند کجا بودند .ان دانشمند عزیز مومن با حجاب باوقار انسان دوست بخشنده و مهربان لابد قسمتش این بود!؟که مظلومانه به جوارحق بپیوندد روحش شاد.