2777
2789
عنوان

خواست بهم پز بده که با شوهرمه😭😭

2887 بازدید | 127 پست

من چند روزه مریضم تازه تازه دارم سرپا میشم

رابطم با خواهر شوهرم زیاد خوب نیس و کاملا ظاهریه

چند باری هم دعوا راه انداخته کلا مشکل داره و حسادت میکنه 

حالا بعد یه مدت یهو زنگ زده منم چون سابقه نداشت ترسیدم که برا شوهرم چیزی شده باشه، (نامزدم)

دیدم داره جیغ میزنه منم دیگه سکته با این حالم زدم

نگو خانوم داره از خوشی میخنده و جیغ میزنه

انگاری عین دو تا بچه با شوهرم دعواشون شده و این دهن اونو میگیرع و اونم قهقهه

حالا تو این موقعیت زنگ زده به من که مثلا پز بده😭😭

من از مریضی تو حسرت دیدن شوهرمم 

اونم خاسته بگه که داداشم با من اینجوری میخنده

هنوز صدای خنده هاشون تو گوشمه دارم دیوونه میشم 😭😭😭😭

الانم شوهرم فهمیده که من شنیدم پیام داده خوبی

منم نمیخام فک کنه که سوختم ولی سووووختم واقعا😭😭

بگین چیکار کنم

😓😓😓😢😢😢

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی زنگ زدن جیغ زدن و خندیدن و قطع کردن؟ 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

مهد کودک نی نی سایت تقدیم مینوماید😖😖

سیانور بریز تو غذاش بکشش😏

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

سوختن نداره که؛ خب اونم خواهرشه؛ دعا کن همیشه بخندن توام شاد جوابشو بده 

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)