2777
2789

قبلا هم گفتم یه شخصیت جدی داره که اصن نمیفهمی  چشه  چند روزه سرد شده نمیدونم چشه البته خب منم مث خودش بد شدم نمیتونم دیگه تا کی من حرف بزنم اونذفقد یه کلمه جواب بده وقتیم بش بگم بگه اخه چی بگم  دیوونه شدم  اصن تمرکز ندارم به درسام ☹️ اگه راهی میدونین بگین خوووو🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نگفته بدبخت خو

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

چرا تو دايركت چت ميكنيد ؟

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘
 واقعن  نگا  میگم خوبی میگه تو بهتری اخه ینی چی ☹️

حتما حوصله نداشته عزیزم تو خودتو ناراحت نکن

امضامو تااخر بخون😁کبوتر با کبوتر باز باران با ترانه میخورد بر بامش بیش برفش بیشتر آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا عاقل کند کاری که باز آید به کنعان غم مخور خربزه با پوست موزو میندازی زمین هوا میره نمیدونی تا کجا میره !! بیا یه بازی 😁                                                                                        ریپلای کن  بگو چه امضای باحالی داری اونوقت یه نفر نظرتو میخونه و میاد امضای منو ببینه و میبینه خبر خاصی نیست. در واقع ما موفق شدیم یکیواسکل کنیم😂😂‌‌    

نمیشه کلی گفت ولی من با خیلی از دختر پسرای این مدلی هم توی مجازی هم توی دانشگاه و.. رو دررو شدم این جور اشخاص یه شخصیت گستاخ دارن. خیلی راحت به اسم شوخی بی احترامی می کردن. البته بازم نمیشه کلی گفت کسایی که من دیدم اینطور بودن

اگه کل این سه سال اینجوری بوده که ولش کن‌بره

حوصله داری

این ازش شوهر در نمیاد

صبورانه در انتظار زمان بمان!هرچیز در زمان خودش رخ می دهد .باغبان حتی اگر باغش را غرق آب کند ،درختان خارج از فصل خود میوه نمی دهند