2777
2789
عنوان

دختر خاله خنگ من کافه خواستگار

682 بازدید | 24 پست

من الان دو روزه با دختر خالم میرم این کافه اون کافه که خانوم یکی رو برای قرار دوم بپسنده مثل اینکه گفته من یه جای خوب میشناسم پسره هم گفته مشکل نداره جلسه بعد بریم همون جا 

اینم به شکل باور نکردی مثبت و خانگی تا حالا یه کافه شاپ و کافه با دوستان نرفته هیچی منم باهاش میرم اینجا اونجا البته کلی خودمی خوشمزه هم این وسط خوردم ..... 

بابا دخترا یه مقدار برید بیرون با دوستان چهار جا ببینین دنیا چه خبره 

والله ما هم خانواده سنتی مذهبی بودیم ولی با دوستا می‌رفتیم اینور اونور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خنگ خوبه چیه یه شارلاتانش گیر من افتاد آخرم ولم کرد

هر کی بره کافه شارلاتانه؟؟؟؟؟؟؟

پروفایل و امضام رو خالی کردم نینی سایت اینجا هم تبلیغ بذاره ....از اینکه درخواست دوستی نمیدید ممنونم

دختر خنگ خوبه چیه یه شارلاتانش گیر من افتاد آخرم ولم کرد

😂😂😂۔۔افرین دختر خنگ باید انتخاب کرد ک سیاست روش بیاری🤣🤣

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹
نه چرا سیاست زندگی ساده، صادقانه ... -_-

شوخی بود مثلا😐

بخند😐۔۔بخند😬۔۔بخند🤪۔۔بخند😁۔۔بخند😄۔بخند😅۔بخند😀۔بخند😆۔۔بخند😂۔۔۔🤣🤣🤣🤣🤣🤣۔۔😑۔۔فقط بخندین و شاد باشین😉۔۔ھمین🌹