دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 عنوان کی میدونه این چیه؟+عکس | مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 67 پست کسی تاحالا از اینا خورده؟میدونید چیه اصلا؟من اولین بارم بود ک دیده بودمو خوردم😄ولی قبلا شنیده بودم ک همچین چیزی وجود داره من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته 1398/10/19 | 20:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shiny777 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 11964 میوه کاکتوس زبان مادرشوهر واقعا؟ از مادرشوهر بعیده😁 یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 معلومه خوشمزس..چه طعمی میده؟شیرینه؟ ترش مزه بود و حال لزج مانندی داشت من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
fati6673 عضویت: 1397/02/17 تعداد پست: 20934 میوه کاکتوس زبان مادرشوهر یه چیز بگم قطع دسترسیم نکنینا😁😁این دیگه جای دیگه پدرشوهرشده😂
كامفى عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2418 ميوه كاكتوسه، حتما قبل از خوردنش پوستشو بگير البته با دستكش، چون رو پوستش پر از تيغ هاي ريز هست، يكم ترشه
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 میوه ی کاکتوسه منم فقط یه بار خوردم از طعمش خوشم نیومد منم خیلی دوست نداشتم ولی تجربه خوبی بود😍😄 من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
غوغا_202 عضویت: 1398/05/07 تعداد پست: 920 پشن فروته..به پوست بزنی عالیه..کرم مرطوب کنندشم هست تا الان از پشت در سایت تاپیکارو میخوندم،امشب اومدم داخل ببینم چه خبره فعالیتم کم خواهد بود،چراکه مادرشوهر ندارم و خواهر شوهرم کودک سه ساله ای بیش نیست (خواهرشوهر=>تجدید فراش پدرشوهر)
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 میوه کاکتوسه بچهاطعم ترشی داشت و وقتی پوستشو میکنی ی حالت لزج مانندی داره گوشت میوه اش و خیلیم دونه دارهدونهاشم خیلی سفته فقط همون گوشت میوه اش رو باید بخوری فک میکنم من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 یه چیز بگم قطع دسترسیم نکنینا😁😁 این دیگه جای دیگه پدرشوهرشده😂 😂😂😂😂😂😂😂 من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته
كامفى عضویت: 1396/08/17 تعداد پست: 2418 پشن فروته..به پوست بزنی عالیه..کرم مرطوب کنندشم هست اين پشن فروت نيست، اون از اين درشتره، و اين ميوه كاكتو مناسب پوست هم نيست
طلا_خانممم۶۵ عضویت: 1398/10/19 تعداد پست: 253 منم خیلی دوست نداشتم ولی تجربه خوبی بود😍😄 جقد زيااااااده نوم يكبار خوردم اما كامل نرسيده بودن
دختراصفهانی۲۰۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1398/06/07 تعداد پست: 594 مزش چجوری بود؟ توضیح دادم من نیمه گمشده نمیخوام🌵یکیو میخوام که باهم بریم گم شیم....🔫😑یک عدد پشت کنکوری هسدم به نظرم کشور به پشت کنکوری بیشتر نیاز داره تا دانشگاه رفته