2777
2789
عنوان

تجربه تون از زندگی مشترک

193 بازدید | 13 پست

اگر بخواین به ی دختر مجرد،تجربه خودتون از زندگی مشترک رو بگین،چه نصیحتی بهش میکنین؟

تعداد رای : 30
نظرسنجی
بله
18
60%
خیر
12
40%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم انقدر تو زندگیت پیشرفت کن که به هیچ مردی احتیاج نداشته باشی و اگه روزی ازدواج کردی صرفا عشق باشه و اگر احساس کردی کوچکترین بی احترامی و آزاری دیدی انقدر پشتت پر و گرم باشه که راحت جدا شی و این مردا باشن که له له بزنن برات!

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩

گلم ازدواج درست و انتخاب درست، خیلی خوبه...

اگه شوهرت خوب باشه از طرفیم صبرداشته باشی همه چیز اوکیه..بالاخره تو همه ی زندگیا چاله چوله هست...

نصیحت مهم بهت اینه پیش مادر شوهرت نرو زندگی کن

بهش میگم اول مسیرت رو مشخص کن پیشرفتت رو بکن، ثابت بکن زندگیتو بعد ازدواج کن، بعد هم هر انسانی قراره دست رو زانوی خودش بذاره واسه رسیدن به ارزوهاش، دنبال شاهزاده با اسب سفید نباش

خیلی حرفتون قشنگ بود... به نظر شما هدف از ازدواج چی باید باشه؟

قابلتو نداشت😉به نظر من مهم اینه که از ازدواج هدفی نداشته باشی منظورم اینه نگی مثلا ازدواج کنم که بچه دار شم در آینده تنها نباشم چون خدای نکرده امکانش هست اصلا بچه دار نشی یا بخوای یه همپا واسه گشت و گذار داشته باشی چون ممکنه طرف اصلا اهل بیرون و تفریح نباشه و بخوره تو ذوقت به خاطر اون میگم روزی به جایی برس متکی به مردی نباشی و اگه ازدواج کردی طرف رو دوست داشتی باشی و فقط و فقط به خاطر خودش بخوای و هر چی که خودش خواست و برات فراهم کرد که کرد!نکرد خودت واسه خودت انجام بدی!

وقتی که در منی و نفس می کشم تورا😍دیگر کجای جهان تو را جستجو کنم👨‍👩‍👧‍👦🤩