2777
2789

سلام بچه ها

من سر قضیه عروسی و خونه با شوهرم بحثم شده تو تاپیک قبلی توضیح دادم

دو روزم هست از هم بی خبریم نه زنگ زده نه اومده پیشم

حالا فردا تولدشه بنظرتون یه پیام خشک و خالی بدم بنویسم (تولدت مبارک...)یا نه؟

نمیتونم ببخشمش خستم شده کم اوردم دیگه باید برای درست کردن زندگیم جدی باشم

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

من برم تاپیکتو بخونم و بیام

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شرایط تو دقیقا شرایط دختر دایی منه اونم همینطور فقط اون شیش ساله که عقده اونم عقدشو تو محضر گرفتن فقطم یه گوشواره بهش دادن الانم که عروسیشه همه چیزشو اونا انتخاب کردن شاید باور نکنی حتی لباس عروسشو اونم میگه چیکار کنم مجبورم قبول کنم تا برام عروسی بگیرن برم سر خونه زندگیم

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤
عزیزم شرایط تو دقیقا شرایط دختر دایی منه اونم همینطور فقط اون شیش ساله که عقده اونم عقدشو تو محضر گر ...

وای بخدا خیلی بده بگو کوتاه نیا که سوارت میشن 

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو
وای بخدا خیلی بده بگو کوتاه نیا که سوارت میشن 

عزیزم چاره ای نداره به قول خودش میگه اگه عروسی کرده بودم همون موقع امسال بچم میرفت مهدکودک😔

خیلی اذیتش میکنن میگن یا همینا یا برو ماه عسل

عزیزم چاره ای نداره به قول خودش میگه اگه عروسی کرده بودم همون موقع امسال بچم میرفت مهدکودک😔 خیلی ا ...

ماه عسل بهتره تا عروسی که خوش نگذره بهت کاش میذاشتن منم برم

ماه عسل بهتره تا عروسی که خوش نگذره بهت کاش میذاشتن منم برم

تبریک بگو.اگرم اومد پیشت یه کادو کوچیک بده پرتوقعدنشه.مثلا پیراهن فقط.اونم اگه ازت دلجویی کرد.اگه نکرد به همون تبریک بسنده کن

تاپیک قبلتو خوندم.منم مث تو بودم دهنموصاف کردن وبااین تفاوت شوهرم پشت من نبود.ولی گذشت دیگه حلالشون ...

هعی خدا

الان شوهرت درست شده؟

تبریک بگو.اگرم اومد پیشت یه کادو کوچیک بده پرتوقعدنشه.مثلا پیراهن فقط.اونم اگه ازت دلجویی کرد.اگه نک ...

اهوم باشه عزیزم مرسی از کمکت

نسبت به قبل بهتره.الان بی طرف شده🙄

خب خداروشکر ایشالا بهترم بشه