2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی هزینه مگه تاپیک زدن پولیه

اره دیگه کنتر میندازه سرماه باید بری پرداخت کنی😟

بچه ها کسی از آیفوووووون سر درمیاره😣😣😣😣                                         توروخدا کمکم کنین ........ .میخام باهاش عکس بگیرم  ولی وقتی دکمه اشو میزنم در حیاط باز میشه😢😢😢                                          بعضی ها جوری بیشعورن که دلم میخاد ازشون بپرسم بیشعوریتون ذاتیه یا خودتون هم تلاش میکنید 😬😞باردارنیستم 😔تیکر گذاشتم انشالله تا این تاریخ منم مامان بشم 😍مطمئنم خدا دست خالی نمیزارتم 😍مطمئنم یه روز با بچه تو بغلم میرم مطب دکتری که بدون مقدمه چینی بهم گفت فکرمادرشدن رو از سرت بیرون کن ندید چقد استرس بهم وارد شد ندید من چی کشیدم که همونجا بیهوش شدم 😔مطمئنم خدا امیدمو ناامید نمیکنه 😍

یکی به خودت بگوید

برا خونه دار شدنمونصلواتبفرستین😍😘ناموسن صلوات بفرستین دیگه😏😍😍😍😍امروز در تاریخ ۲۶ بهمن سال ۹۸ عشقم گل پسرم امیرسامم برای اولین بار راه رفت و منو یهو شوکه کرد ای جووووونم الهی خدا حفظش کنه برا مامان و باباش قل دومش انیل خانم ۱فعلا قصد نداره یکم پیشرفت کنه وهمچنان چهار دست پاس😏😏😏😏😏امروز در تاریخ ۲ اسفند ۹۸ آنیل خانم هم یهو ایستاد و راه رفت من فدای دوقدمیت برم اخه کلوچم😍😍😍😍😍😍خدایا خیلی خیلی ممنونم ازت بابت این نعمت خیلی بزرگت .......امروز در تاریخ ۴ اسفند ۹۸ خوشکل خانمم آنیل بدون کمک ایستاد و واسمون دلبری کرد ای جانم خودش چه ذوقی داشت😄😄😄😍😍😘😘😘
خودت بعد این یه تاپیک دیگه هم زدی😐😑😐😑🤦‍♀️

گلم اون وقتی بود که واسه سردار و هواپیما تاپیک میزدن.بعد تبادل تظرها رو میبستن.بچه ها زرت زرت تاپیک میزدن با هم صحبت میکردن.به خلطر بسته بودن تبادل نظرها گفتم تاپیک نزنین

بر چهره ی دلربای مهدی صلوات 💚اللهم عجل لولیک الفرج 🤲
کی مسخره  کرده من که معتاد شدم‌ تنهایی هامو اینجا پر میکنم‌

اون موقع تبادل نظرها بسته بود  گفتم تاپیک نزنین تا باز بشه..

خب چیکار کنیم بنطرت؟ بجاش برام سفر اروپا😕

عزیز جان اونموقع تبادل نظرها بسته بود.بچه ها با تاپیک زدن با هم صخبت میکردن.گفتم نزنید تا باز بشه ok😐