سلام دوستان عصرتون بخیر
من سی سال سنمه چهارساله برای بارداری اقدام کردم اول اقدام دکتربهم گفت تا یکسال بعد اگه باردارنشدی باید نگران بشی من هم طبیعی دیگه پیشگیری نکردم بعد ازحدود یک ونیم سال مراجعه کردم دکتر گفت که سونوبده البته من دوره هام هم نامنظم بود که بادارو تنظیم شد گفت بدنت تنبل اما بادارو وآمپول بدنم خیلی خوب عکس المعل نشون دادوفولیکول خوب داشتم دکتر سونو این حرف روبهم زد اما باز باردار نشدم بعدیک سال دکترمو عوض کردم دکترجدید برام عکس رنگی نوشت انجام دادم رحمم کاملا طبیعی بود اما لوله هم هردو بسته بود که لوله سمت چپ رحم کامل بازشد ودکترم گفت کفایت میکنه بعد برام سونو واژینال انجام داد گفت بعد دودوره مصرف دارو آمپول شرایطت برای بارداری خیلی خوبه البته همسرم هم آزمایش داد سالم بود الحمدلله اما باز باردارنشدم دکتر گفت باید بدنت چندماه استراحت کنه حجم داروی مصرفیت خیلی بالابود خطرداره من هم کلا ناامید شدم ودلسرد الان باید چهارماه پیش دکترمیرفتم نرفتم دوماهه شروع به رژیم کردم البته تحت نظرپزشک الحمدلله وزنم هشت کیلو کم شده اضافه وزن بیست کیلیویی دارم که پزشک الانم گفت خیلی تاثیرداره پریودام کلا بینظم شده بودکه بعد رژیم درست شده الان واقعیت خیلی سردگم وناامیدم نمیدونم باید چیکارکنم