2777
2789

نزدیک به یک ماهه عمل کردم هنوز ورم دارم حالت صورتم عوض شده احساس میکنم فاصله لبو بینیم زیاده انگار لبم اومده پایین قبلا میخندیدم دندونم پیدا بود ولی الان نه پشب لبم ورم داره میتونه واسه اون باشه و درست شه یا نه؟لطفا کسی تجربشو داشته راهنماییم کنه🙏❤

تنها کسی که بیشترین درجه بدبختی را شناخته باشد میتواند بیشترین درجه خوشبختی را نیز درک کند انسان باید در حال مرگ باشد تا بداند زنده بودن چقدر خوب است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم طبیعیه ب نظرم ی مدت دگ صب کن مشخص میشه

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
اره عزیزم طبیعیه ب نظرم ی مدت دگ صب کن مشخص میشه

خدا کنه درست شه

تنها کسی که بیشترین درجه بدبختی را شناخته باشد میتواند بیشترین درجه خوشبختی را نیز درک کند انسان باید در حال مرگ باشد تا بداند زنده بودن چقدر خوب است...
منم دقیقااااا 9 ماهه هنو ورم دارم چیکار کنم  کمتر شده ولی کامل از بین نرفته یه روزایی بزرگ م ...

من شنیدم شبا چسب بزنی صبح پاشی ورم نمیکنه

خدا کنه درست شه

من ک تا یک سال  صبا دماغم باد میکرد😂 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪
منم قبلا میخندیدم فقط دندونای بالام معلوم بود حالا میخندم فقط دندونای پایینم معلومه..چرا واقعا😐

وای یعنی درست نمیشه😔