2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

146 بازدید | 21 پست

سلام خانومای عزیز 

دچار یه در گیری شدم نمیدونم تو این شرایط مملکت بچه دار بشم یا نه از طرفی هم علاقه دارم که مادر بشم از یه طرف میگم اون بچه بعدا بزرگ بشه نگه چرا منو بدنیا اوردی تو اینجا و....نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بچه تو جنگ تحمیلی به دنیا اومدن......اگه خدا بخواد میده نخواد هم نمیده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نه عزیزم منم زیاد اینچیزا برام مهمه و بهش فک کردم اما فهمیدم همه چی به خودم و تربیت خودم و اینده ای ک براش میسازم بستگه داره تو باید درخودت دنبال یچیزایی باشی ک ببینی از پسش برمیای یا نه اگ میبینی ک از پسش برمیای بچه بیار و به چیزای دیگ فک نکن درست نیس  خودمم الان باردارم 

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
انقد ذهنم درگیره میترسم‌جنگ بشه 

اى خدا بازم فكر جنگ دارين😐

بابا بسپارين ب خدا توكل كنين ب خدا اخه اين فكرا چيه الان ك خداروشكر تا جايى ك من خبر دارم خبرى نيست با خيال راحت اقدام كنيد😁

منم درگیر اینم ولی خب بعید میدونم تا ۱۰سال تغییری ایجاد بشه اگه بچه م آدم موفقی باشه تو این شرایطم میشه البته تمام تلاشمو می‌کنم تو خارج از کشور به دنیا بیارمش تا خدایی نکرده جنگ شده بره اونجا