2777
2789
عنوان

خیلی میخوابم

918 بازدید | 31 پست

سلام من 20 سالمه..درسم خیلی خوب بوده خیلی زیاد ولی الان دوباره ک کنکور دادم نه ک بخونم و نشه ...اصن نخوندم و نشد..امسال سال سومه همه ی دوستام رفتن دانشگاه..با توجه به هوشی ک داشتم و درس خوبم خودم و خانوادم و اطرافیانم ازم اننتظار دارن رشته پزشکی یا پیرا قبول شم 

ولی من اصلا نمیتونم درس بخونم و این دقیقا از سال کنکورم پیش اومده

همش دلم میخاد بخابم سرم تو گوشیم باشه شده اخبار نگاه کنم ولی درس نخونم خیلی ناراحتم جمله انگیزیشی مینویسم برای خودم برنامه و اینا مشاورم فایده نداشت 

به نظرتون چیکار کنم ک بتونم درس بخونم؟چون اگ بتونم بخونم واقعا واقعا چیزی ک میخوام قبول میشم 

ولی این تنبلیو چیکار کنم😧😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرت داره میره خواهر.از همه چی میمونی دو سال دیگه پشیمونی.از بیست سال ب بعد مثل برق و باد میگذره.حیفه قدر بدون

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!
هیچی عزیزم پتو رو بکش روی خودت و اروم چشماتو ببند و ب این فکر کن ک داره برف میاد و خواب میچسبه😂😍😍

هوس کردم‌ برم امتحان کنم

بعضیا هر کار دلشون میخواد میکنن؛ بعد میگن ما دلمون صافه. انگار دل ما فرفریه!

منم مث تو

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
احتمالا گروه خونیت B یا o هست و بلغم داری 

گروه خونیم o هست ولی هیچ وقت انقد تنبل و بی خاصیت نبودم توی این 12 سال مدرسه 25 تا لوح تقدیر گرفتم و همیشه شاگرد اول بودم ولی این دوسال نمیدونم چم شده

ازدواج کن . زندگی دانشکاه نیست

حتما زندگی تو شوهره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عمرت داره میره خواهر.از همه چی میمونی دو سال دیگه پشیمونی.از بیست سال ب بعد مثل برق و باد میگذره.حیف ...

همه دارن همینو بهم میگن ولی واقعا نمیدونم چیکار کنم اینطور نیست ک اجبار باشه از همون اول برای پزشکی درس خوندم واین دوسال اخر خودمو نابود کردم 😞