2777
2789
عنوان

دو راهی طلاق.. 〰️

790 بازدید | 20 پست

۲۳ سالمه،، چهار ماهه ازدواج کردم اومدم سر خونه زندگیم.. قبلش یکسال نامزد بودم.. بچه ندارم حامله هم نیستم..

شوهرم قبلا یبار تو عقد جداشده ..

روزی که اومد خواستگاریم فقط علت طلاقش واسم مهم بود که با پرسو جو فهمیدم دختره گفته خیلی وابسته به خانواده شه منم تو نامزدی سعی کردم ببینم واقعیت داره این موضوع یا نه چون شهرامون دور از هم و رفت امد بعلت موقعیت شعلی واسه دو تامون سخت بود بیشتر تلفنی در تماس بودیم شاید سرجمع ۶ یا ۷ بار تونستیم تو نامزدی و عقد همو ببینیم در نتیجه نتونستم اونطور باید بشناسمش البته الان متوجه این موضوع شدم مثه همه دخترا اولش سرم گرم بود ،، شوهرم مرد خوبیه ولی بیش از حد به حانواده ش وابسته س تلاش کردم با صحبت درستش کنم ولی موقتیه بعد یه مدت روز از نو روزی از نو .. تازگیا افسرده شده سعی کردم حالشو خوب کنم ولی میگه میخوام تنها باشم دلسردم کرده به این زندگی بچه ها وقتشو ندارم کامل بنویسم ولی یه دلگرمی میخوام ازتون طلاق بگیرم ؟؟ خانواده م همجوره حمایتم میکنن..

خسته شدم از این وضع زندگی من دختر شادی بودم تو دانشگاه همه منو به خنده هام میشناختن از وقتی ازدواج کردم از ته دلم نخندیدم چیکار کنم خدا ..

اگه طلاق بگیرم میتونم کنار بیام باهاش؟؟ دختر قوی هستم ولی این مورد فرق داره نمیدونم... راهنماییم کنید اگه تجربه دارید..

نمدونم چی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم برو مشاوره.

اینجا که کامل و دقیق به ما نمیگی چی شد تازه ماها هم که دانای خردمند نیستیم که بهت بگیم طلاق بگیر یا نه.

برو مشاور ریز به ریز زندگیت رو بگو تازه به نظرم دو سه تا مشاور برو ببین چی میگن. تا وقتی بچه نداری راحت تر میتونی تصمیم بگیری.

در ضمن نفتی وابستگی به خانوادش در چه حدی یعنی چه طور تو زندگیتون تاثیر میذاره

تجربه ندارم ولی کیفیت زندگیت مهمه اگه میبینی خوش بخت نیسی ادم یبار بیشتر زندگی نمیکنه. بیماری افسردگی داره شوهرت؟ ببرش روان پزشک من افسرده بودم بعد از قرص یه ادم دیگه ای شدم و زندگیم عادی شد. قابل درمانه

زن =مرد
میشه مثال بزنی چه جوری وابسته است؟ مال من همیشه به خونوادش سر میزنه ،تلفنی مدام باهمه شون درتماسه ، ...

هر آدمی یک ایرادی داره دیگه نمیشع به خاطر یک مورد طلاق بگیره. تازه به این فکر کن خدمت به خانوادش میکنه ثواب داره و انرژئ مثبتش از دعای خیر مادر و پدرش تو زندگیتون هست. بهتر از اینکه رفیق باز باشه و با دوستاش بگرده

میشه مثال بزنی چه جوری وابسته است؟ مال من همیشه به خونوادش سر میزنه ،تلفنی مدام باهمه شون درتماسه ، ...

کاش مثل شوهر شما بود این ۲۴ ساعته ور دله خانوده شه

نمدونم چی بگم
عزیزم پسر یا دختری به خانوادش وابسته اس به درد نمیخوره. تمام. شماهم اشتباه کردی ازدواج کردی باهاش. ا ...

اوهوم اشتباه کردم برعکسه دقیقا من اصلا وابسته نیستم به خونواده م .. بهشم میگم تو بیش از حد وابسته ای خودشو با این دلیل که پسر بزرگ خانواده شه و مسئولیتش بیشتره در قبال خانواده ش توجیه میکنه

نمدونم چی بگم
تجربه ندارم ولی کیفیت زندگیت مهمه اگه میبینی خوش بخت نیسی ادم یبار بیشتر زندگی نمیکنه. بیماری افسردگ ...

خودمم دارم افسرده میشم خوشبخت نیستم این زندگی نبود که من میخواستم.. درسته یبار بیشتر که بدنیا نمیاد ادم منم حق دارم شاد باشم من همش ۲۳ سالمه..

نمدونم چی بگم
اوهوم اشتباه کردم برعکسه دقیقا من اصلا وابسته نیستم به خونواده م .. بهشم میگم تو بیش از حد وابسته ای ...

یکی از اشناهای ماهم اینجوریه. طرف رسما بدبخت شده. تا دیر نشده جدا شو که هر کیسی که اینجور دیدم اخرش بدبخت شدن البته دور از شما