2821
2789
عنوان

حالا هم تقصیر منه😔؟

526 بازدید | 43 پست

دیروز تاپیک زدم و گفتم ک پنج ساله عقدیم 

من اوایل بچه بازی کردم و گفتم هم خونه هم ماشین هم عروسی مجلل (توجمع و با دعوا بهش گفتم)اونم بهش برخورد و من بعدش هزار بار ازش معذرت خواهی کردم 

الان میگم من ن خونه میخوام ن عروسی ی خونه اجاره کن بریم سر زندگیمون چون واقعا از همه طرف دارم میشنوم

میگع نه تو فلان روز فلان حرفو زدی صبر کن من پول عروسی رو جور کنم (ماشین خریده و پول خونشم جوره) 

چند هفته پیش دعوامون شد من بهش گغتم تو عرضه اداره ی زندگی و نداری اونم عصبی شد زد تو بازوم 

و چند هفته قهر بودیم همش زنگ زد و پیام داد و معذرت خواهی...دیروز پیام دادو کلی قربون و صدقه و گفت چند روز دیگ تولدته نزار خاطرع بد ازش بمونه برات اشتی کن میخوام تو خونمون برات تولد بگیرم (خونه ما نمیاد چون با داداشم سر من دعواشون شد(رفیق چندین سالن)من اشتی کردم و دیشب رفتیم بیرون 

ازش خواهش کردم بیاد خونمون ولی ی کلام گفت من پامو تو خونتون نمیزارم😭

یعنی میشه منم بعد ۵سال عقد برم سر زندگیم؟😭خسته شدم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چقدر بچه بازی در میارید بری زیر یه سقف میخوایین چجوری زندگی کنید

من اوایل بچه بازی در اوردم ولی الان واقعا تغیر کردم ینی تغیرم داد

وای حالا اگه خواهر شوهر همچین کاری کرده بود ک تو میگی بچه بازی🙄🙄 اگه دوسالشم بود ازش نمیگذشتی تا عمر داره این تو ذهنت میموند. ببخشید ولی من خیلی بدم میاد از کسایی ک‌کار خودشون در نظرشون کوچیکه و کوچیکترین خطای اطراف رو بزرگ میبینن

حرفت ک بد نبوده این باعث میشه در اینده زندگی راحت تری داشته باشید 

اما اینکه اختلافتون و تو خونه اوردین خیلی اشتباه کردین و بدتر اینکه دوستی دونفر همیشه قویتره تا رابطه فامیلی

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

چقدر بچگانه رفتار میکنید 

کاربر محترم بفهم و شعور داشته باش که نظر هر شخصی برای خودش محترم و از نظر خودش درسته، اگر شما نظر مخالفی داری دال بر این نیست که شما عالم مطلق هستی و نظرت درسته.. پس با بیشعوری تمام و با الفاظ دور از شان انسانی منو ریپلای نکن
چه حوصله ای دارین ۵ سال کش دادین بیخیال عزیزم مردم میان عروسی غذا میخورن بعدشم میگن بی نمک بود

من الان حتی عروسیم نمیخوام

اون میگ من میخوام بهترین عروسیو بگیرم

الان ۲۳سالمه شغلشم نگم چون شناسایی میشم

خوب سنت کم بوده و اقتضای سنی 

همین ک الان فهمیدی اشتباه از خودت بوده یعنی عاقلتر شدی 

ولی شوهرت هم گیرداده خخخبیخیال نمیشه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز