2777
2789

سلام . کسی خودش یا توی آشناهاش ازدواج با پسر پولدار داشته ؟ مخصوصا که وضع مالی دختر خیلیییی معمولی باشه و همش دغدغه ی وضع و ظاهر مبلا و خونه و محل زندگیش رو داشته باشه . و لباسایی که میپوشه در برابر لباسای خاستگارش از نظر قیمت و شیک بودن خیلی پایین و ساده باشه . و نگران کادو ها یی باشه که توی دوران نامزدی و ازدواج متقابلا باید به هم بدن . داماد کادوهای گرون بخره ولی خانواده ی دختر بزور بتونن پولی جور کنن و کادویی بگیرن که در نظر خاستگار خیلی ساده و ارزون بیاد . ازدواج براساس عشق باشه یعنی عشق اول در دوران نوجوانی هم باشن ولی بعد از ۸ سال توی سن ۲۶ یا ۲۷ سالگی بخوان ازدواج کنن و توی مدت هیچ ارتباط دوستی و نامشروعی هم بینشون نبوده باشه . بنظرتون چجور میشه ؟ دختر با این اختلاف طبقاتی چجور رفتار کنه ؟  لطفا از قدیمی ها نگین که قدیما اینجور ازدواج کردن و آخه این دوره زمونه با قدیم خیلی فرق میکنه . آها اینم بگم خوده پسره خیلی به تیپ و ظاهر و خوش اندام و خوش پوش بودن اهمیت بده و به روی دختر هم بیاره که عشقم بیشتر به خودت برس و شیک تر بپوش  . یا حتی دختر متوجه نگاه پسر به لباسا و کفشاش بشه . 😑

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیدم خوشبختم شده .اگه همچین ازدواجی میخوای باید دنده پهن بشی و یه گوشتو کنی در یکیش دروازه .

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎
نه خاک توسرم بااینکه متوسط روبه بالاییم همش فقیر گیرم میومد😭😭😭😭😭

باز اون قابل تحمل تره تا سرافکندگی و خجالت پیش پولدارا 😑😆 نمیدونم شایدم من اشتباه فک میکنم

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove
باز اون قابل تحمل تره تا سرافکندگی و خجالت پیش پولدارا 😑😆 نمیدونم شایدم من اشتباه فک میکنم

نه عزیزم وقتی نزدیکترین کسات بگن توسرتری و داماد بقیه روبزنن توسرش🤕

دربازی زندگی:گاهی پیروز میشویم،گاهی شکست میخوریمدر هر دو حالتما باید به بازی ادامه دهیم

من دیدم که برای خواستگاری یه پولدار خودشون رو به آب و آتیش زدن

تا روز خواستگاری شاید ۲۰ ۳۰ میلیون خرج کردن از خرید فرش تا گلدون تو راه پله خریدن که جلو اونا کم میارن

اما خواستگار پولداره همون جلسه خواستگاری اومدن و رفتن و نخواستن دختر رو . اینا موندن و قسط ها فقط برای دو سه ساعت خواستگاری

يكي دوستي داشتم زمان دانشگاه خانه شون شهرري بود پدرش كارگر بود تو همين رفت وامد دانشگاه. با يك اقايي اشنا شد سوپر پولدار بزرگترين پاساژ تهران داره اين اقا خانه ويلايي تو زعفرانيه كانادا شركت داره يك اپارتمان بسيار شيك با ويو ابشار نياگارا داره پس فقط خدا بايد بخواد

من دیدم که برای خواستگاری یه پولدار خودشون رو به آب و آتیش زدن تا روز خواستگاری شاید ۲۰ ۳۰ میلیون خ ...

😅 وای چ بدددد 

با این طرز تفکر داماد نه. اگر داماد فردی بورژوازی و مادی گرا و مصرف گرا باشه اصلا این ازدواج اشتباهه. من آشنا دارم که پسره لندن درس خونده سه تا مغازه توی تهران داره، یک واحد ۳۰۰ متری توی نیاوران داره، با یک دختر معمولی که پدرش کارمنده ازدواج کرده. هیچ چشمداشتی هم به مال دختره و جهاز و کادوهاش نداشته و نداره. دمشم گرم. ولی من نامزد سابقم میگفت به مامانت بگو برای من آزارا بخره اخه نیست خیلی ادم بود، تازه مامان من وضعی نداره یه خونه کوچیکدداره اندازه خودش 

يكي دوستي داشتم زمان دانشگاه خانه شون شهرري بود پدرش كارگر بود تو همين رفت وامد دانشگاه. با يك اقايي ...

حالا باهام ازدواج کردن یا نشد ؟