2777
2789
عنوان

شوهرم بچمونو بیشتر ازمن دوس داره

939 بازدید | 27 پست

نمیدونم چرا تازگیا ایطوری شده سر بچه باهام دعوا را میندازه همه چی بهم میگ انگار من نامادریشم انقده گریه کردم چشام باز نمیشه احتراممو نگه نمیداره اصلا

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جلو شوهرت با بچت بد رفتاری نکن 

اصلا بدرفتاری نمیکنم اتفاقا همش قربون صدقش میرم ولی نمیدونم چرا اینطوریه

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷

غلت کرده

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

وااای جاریمم همین مشکلو داره

وای خیلی بده..منک دیگ خسته شدم

اول فکر کردم‌میخای بگی زیاد تر قربون صدقه و ..میره که می خواستم بگم حسودبازی در نیار

ولی اینطوری خیلی بده

۴ تا کتاب یا صوت روانشناسی کودک پیدا کن و براش بگذار در این مورد..که متوجه بشه که آسیب این رفتار سراسر خطاش اول به بچه می رسه....غیر از اینکه رابطه خودتون دو تا رو هم سرد و تیره می کنه

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

وای مث ما ک اولاش سربچه دعوامون میشد بهش گفتم دیگه حق حرف زدن نداری هرکی تربیت خودش بشین سرجات.الان هزچیم ب بچم بگم جرات نمیکنه حرف بزنه🤣

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
اول فکر کردم‌میخای بگی زیاد تر قربون صدقه و ..میره که می خواستم بگم حسودبازی در نیار ولی اینطوری ...

والا دیگ رابطمون سرد شده..چن وقت پیش خودش گف میدونم اخلاقم تنده منو ببر پیش روانشناس من یذره کم محلی کردم الان خیلی پشیمونم

اونم خیلی داغونه میگه برا تولد بچم وسیله بازیه 500هزار تومنی میخره  برا من ی کیکم نمیخره

ن این اونطوری نیس همه پیز دراختیار خودم ولی اینک بمن میگ ب بچه توجه نداری وعصبی میشه داد وبیداد میکنه فحش میده سر بچه بمن اذیتم میکنه خیلی ازش سرد میشم

وای مث ما ک اولاش سربچه دعوامون میشد بهش گفتم دیگه حق حرف زدن نداری هرکی تربیت خودش بشین سرجات.الان ...

جالب اینجاس خودش میگ من با تربیتش کار ندارم..

شوهر منم همينطور  قشنگ مشخصه ك پسرمو خيلي دوستداره و من خيلي كمرنگ شدم..... البته بعد ٢٠سال ب ...

این قشنگ بمن میگ بچمو بیشتراز پدرمادرم دوس دارم