2777
2789
عنوان

چندتا مامان مشهدی بیان زایمان کجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرشوهرم اونجا زایمان کرد خیلی راضی بود اون بابیمه طلایی بنظرم 200تومن خرج کرد 

برا اولی رفتم پاستور چون خواهرم پرستاره اونجا بود ، برا من که آشنا داشتم بد نبود اما کامل کامل راضی نبودم همینکه خواهرم کنارم بود عالی بود، ولی برا بعدی که ترس زایمان ندارم ان شا الله میرم رضوی 

آقا نیستم 😊
[QUOTE=119312649]اره انجام میدن دکترت کیه؟ طاهرسیما  

ازش بپرس بیمارستان جوادالائمه میاد یانه  اگرنه که دکتر آرزو احمدی اپیدورال اونج انجام میده باهاش هماهنگ کن بیاد بالاسرت واقعنم دستش سبکه

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺
معلومه زایمانت خوب بوده هاااا جز گرفته انقد تعریف میکنی ازش😀

نه آخه منم تنها اونجا زایمان طبیعی بودم بقیه آگه کسی میومد میرفت سزارین. واسه همین حواسشون به من بود. زایمانم هم خوب بود خوش زایمان بودم بقول پرستار. 😊

ازش بپرس بیمارستان جوادالائمه میاد یانه  اگرنه که دکتر آرزو احمدی اپیدورال اونج انجام میده باها ...

دکترمو میتونم عوض کنم فوقش ی ماما ازخود بیمارستان میگیرم دیگه ،این احمدی کجاس مطبش ماماس یا تخصصیه

منــو نینیم شماهمه☺😍😉
 دکترمو میتونم عوض کنم فوقش ی ماما ازخود بیمارستان میگیرم دیگه ،این احمدی کجاس مطبش ماماس یا تخ ...

نه متخصص زنان هست.. من میرم پیشش..تقزیبا همه زایمانهای طبیعیش اپیدورال هست..

عزیزم بیمارستان امام حسین ع هم خوبه نیمه خصوصیه توی طلابه 

من بیمه تامین اجتماعیم طبیعیش یکو سیصده سزش یکو چهارصد پرسنلشم مجبورن خوب رفتار کنن چون رئیس بیمارستان خیلی حساسه همم بیمارستانش تمیزه من خودم دوروز بخاطر احتمال زایمان زودرس بستری بودم از همه چیش راضی ام 

اما درمورد بیمه شما نمیدونم باید زنگ بزنی از خودشون بپرسی فکر کنم با بیمه شما کمتر بشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  ان شالله ظهور آقامون صاحب الزمان(عج)💟اللهم عجل لولیک الفرج💟نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش …
عزیزم بیمارستان امام حسین ع هم خوبه نیمه خصوصیه توی طلابه  من بیمه تامین اجتماعیم طبیعیش یکو س ...

اوکی ممنون میپرسم  اخه خیلی مذهبیپن وخشک رفتارمیکنن ادم میترسه بره اونجا

منــو نینیم شماهمه☺😍😉
نه متخصص زنان هست.. من میرم پیشش..تقزیبا همه زایمانهای طبیعیش اپیدورال هست..

عزیز ادرس وشماره تلفنشومیدی راستی ویزیت چنده ،میدونی چندمیگیره بیادروسرت بعنوان همراه 

منــو نینیم شماهمه☺😍😉
عزیز ادرس وشماره تلفنشومیدی راستی ویزیت چنده ،میدونی چندمیگیره بیادروسرت بعنوان همراه 

خودش متخصص زنانه.. اونی که پول میگیره میاد بالا سرت از اولش وکمک میکنه و ماساژ میده و... ، مامای همراه هست، پزشک نیست کارشناس مامایی هستش

پزشک موقع دنیا اومدن میاد و یا برای سزارین

شماره ش هم: 38433004

دکتر خوش برخوردیه