2777
2789
عنوان

چندتا مامان مشهدی بیان زایمان کجابرم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 44 پست
شما اونجا بودید ؟ اگ ر دولتی برم ماما همراه بگیرم چطوره  از زایمان ایمن ام البنینم چیزی شنیدید ...

توروخدا ام البنین نرو اگه دولتیه فقط دورازجونت غسال خونه اس اصلااا نرو خواهرمنو میخواستن بکشن نه من جوادالائمه بودم واقعا تمیزه واقعا ماماهاش خوبن ولی خب من بد زا بودم برام بد بود

مادربودن مشکل ترین کاردنیاست ولی شیرین ترین دستمزدرادارد...🤰🏼خدایا عاشقتم❤️🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زایمان در آب هم داره ؟ واسه دومی میپرسم اولی کنارم لالا کرده،😍😍

نمیدونم والا حالا همینو تو این وضعیت کشور بزرگ کن خواهرجان😂😂😂

شما اونجا بودید ؟ اگ ر دولتی برم ماما همراه بگیرم چطوره  از زایمان ایمن ام البنینم چیزی شنیدید ...

کلا چه خصوصی چه دولتی ماما همراه حتما بگیر از قبل هم باهاش چند جلسه کلاس برو چون واقعا لحظه زایمان به ی نفر نیاز داری واسه روحیه دادن و ماساژ ،😅

آقا نیستم 😊
توروخدا ام البنین نرو اگه دولتیه فقط دورازجونت غسال خونه اس اصلااا نرو خواهرمنو میخواستن بکشن نه من ...

مرسی از اطلاع رسونیت روچشام میپرسم رضوی و جوادالئمه رو

منــو نینیم شماهمه☺😍😉
کلا چه خصوصی چه دولتی ماما همراه حتما بگیر از قبل هم باهاش چند جلسه کلاس برو چون واقعا لحظه زایمان ب ...

دقیقا ،خیلی استرس دارم خواهر 😭😭

منــو نینیم شماهمه☺😍😉
کلا چه خصوصی چه دولتی ماما همراه حتما بگیر از قبل هم باهاش چند جلسه کلاس برو چون واقعا لحظه زایمان ب ...

احححسنتتت من بدبخت که پوسیدم ازتنهاییی نه میزاییدم نه کسی رو دیدم😢😢

زایشگاه رضوی رو شما دیدی؟

خواهرشوهرم اونجا زایمان کرد خیلی راضی بود اون بابیمه طلایی بنظرم 200تومن خرج کرد